Äntligen morgon

2007-04-01 @ 22:10:54
MIX MEGAPOL

Sonja Aldén
var gästprogramledare i torsdags och fredags i Äntligen morgon istället för Gry som är på semester . och hon kommer även att vara med nu på måndag, tisdag och onsdag : )
Klockan 6 - 10 ... tidigt jag vet, men de är ju Sonja :D

Hon är hel skön att lyssna på asså, sån underbar röst, super goo tjej ! det finns inget bättre sätt att börja sin dag på ... jag blir så glad bara jag hör hennes röst, jag har ett leende på läpparna hela dagen sen !! : ) Hon sa så mycket roligt den tösen !! hihi .

En grej som jag bara måste ta med här, är ju hennes utbrott. När hon skulle berätta hur man kunna skicka sms till studion så sa hon fel och fick ett utbrott och började skrika och skaka. Då bad Adam henne att sjunga det istället och de gick alldeles utmärkt... : )

" DU SER! DET ÄR FÖR TIDIGT! JAG KAN INTE ENS LÄSA FRÅN ETT PAPPER! JAG ÄR ARTIST, INTE RADIOPRATARE! "



HAHAHAHA, hon är verkligen störtskön asså !! - älska <3

så ni som inte var upp och lyssnade på Sonja i torsdags och fredags, har eran chans nu i veckan, (mån,tis,ons) . Missa det inte, de är värt de . Så underbar är hon !! : )
klockan är ställd till imorgon, fast man är ledig från skolan, så ska jag ändå upp vid 6 för att lyssna på Sonja :D galet?!, kanske det, men de är ju Sooonja !!

KÄRLEK <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback