10/7 - Sång, kram och mys

2007-07-19 @ 22:18:16

Jag åkte ner till Skåne, Malmö, dagen efter, hem till adam.. han hämtade upp mig på stationen.. vi gjorde väl inte så mycket på kvällen, satt mest o pratade och kollade på massa MF ;D GO DEA !

Sen på tisdagen var det dags för allsång i Helsingborg.. medverkade gjorde bla Sanna Nielsen ;D vi vaknade tidigt, väldigt tidigt, klockan 7 :O haha. men vi gjorde oss klara och begav oss till helsingborg och letade upp stället där allsången skulle vara : ) mycket trappor fick vi gå upp för :S uscha de var jobbigt.. hittade stället, men bestämde oss för att ta en tripp till båstad för de var ju några timmar kvar innan allsången skulle börja.. så vi åkte dit, väl där så träffade vi Malin :D Emma och Milla :D thihi, så underbart! vi kollade runt lite där, rix fm festivalen skulle vara där på kvällen.. sen efter en stund åkte vi tillbaks till helsingborg, tog oss upp till allsångsstället.. tänkte att sanna kanske skulle repa lite, men de gjorde hon ej.. så vi gick runt lite där, sen fanns de en liten terass restaurang där, jag skämtade om att sanna kanske satt där inne, och de visade sig att hon gjorde de, haha.. så när hon kom ut så gick vi fram till henne, kramkalas <3 vi tog sällis med henne ner till scenen, där vi stod och prata en stund, tog kort och så, innan hon gick in bakom scenen : )

sen sprang vi runt där, mycket folk var de :O haha.. allsången var väl helt okej, sanna var den bästa såklart ; ) och de började ju givetvis att regna när sanna skulle sjunga, hahaha.. så himla sööt. sen träffade vi henne igen, tog massa kort och så. sen skulle hon in på scen igen och sjunga Till en fågel, gud så vackert <3 vi sprang in och satte oss framför scenen då så jag kunde filma : ) och träffade henne efteråt, så himla underbar man får va <3 massa prat, kramar, sång och skratt ;D kärlek!

sen tog vi hejdå och sa att vi ses på lördag på öland : ) och vi begav oss hem till adam igen, minns inte vad vi gjorde sen, kollade säkert på några MF-dvder (a)

          


Kommentarer
Postat av: Milla

Jag undrar bara varför har du skrivit Malin i fett text och inte mig o Emmma??

2007-07-23 @ 23:08:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback