12/7 - Det ska va DEA på sommarn

2007-07-19 @ 22:57:00

Wiie, på torsdagen begav vi oss till Ronneby för att se ännu en Markoolio(DEA) konsert ; ) den skulle hållas i Brunnsparken, shit vilkne fiin park.. jättefint litet vattenfall där (a) haha. jag kommer inte riktigt ihåg när vi kom dit men de var nog runt 15-tiden.. insläppet var vid 17:00.. så vi gick in på själva konsertområde ; ) haha. vi såg Dea&Jessica stod o pratade i ett tält bakom scenen ^^. vågade ej ropa (a) för då hade vi åkt ut.. haha. och sen tog vi en vända till och då stod dom på scenen och repade :D DEA :D iiih.. på med mitt "Dea"-linne (a) . men man fick inte vara där inne när dom repa, så vi fick gå och ställa oss utanför.. men man hörde ialf vad dom repa, Jag orkar inte mer, Emma Emma och tror de var Partypest :P riktigt najsigt.. måste bara nämna, Dea var skitsööt när hon stod och dansade till markos låtar ^^.

sen när vi stod i kön till insläppet så började de ju givetvis regna :S haha. de duggade typ. när dom öppnade så rusade vi fram till scenen, längst fram i mitten (a) haha. och nu var de bara att vänta, 3 timmar ^^. men Zillah & Totte var på scen vid halv sju, haha.. riktigt roliga, men de var pinsamt att stå där (aa) fick autograf, haha..

klockan blev åtta och de var dags för Dea&Marko&Jessica :D ... markoolio intar scenen och publiken jublar ; ) men nåt fattas, ja Körtjejerna :D wiiiiie.. Börjar med Partypest, diggar den så mycket :P och vidare med Ingen sommar utan Dea (reagge).. sen blev de massa gamla och några nya.. och till den bästa VÄRSTA SCHLAGERN :D ojoj.. jag skrek inte så mycket (aa) HAHA. glömmer aldrig Deas reaktion ^^. sötast ! Markoolio: RONNE, Publiken: BYYY.. fan va de ägde :D Sjukt grym konsert, som vanligt :D <3

efteråt så gick vi till sidan för att försöka få en glimt av Dea.. då träffade jag även två andra Dea fans, jätte snälla tjejer : ) hihi. efter ett litet tag så säger adam ba: där är Dea *pekar på scenen* jag ba: DEEEEEEEAAAAA !! hon reagerade ; ) eller vem gjorde inte de (aa) HAHA. så hon kom ut till oss, pratade, gav present, hon skrev autografer, sen blev de lite foton : ) jag hann även få ett kort tillsammans innan hon skulle dra iväg med sin mamma : ) sen försökte jag komma fram till markoolio men de var inte alls lätt, så de sket sig.. så vi åkte hem, adams mamma hade kommit ända till ronneby för att hämta oss, annars hade vi kommit hem så sent.. Tack : ) hihi.

väl hemma, så blev de lite mackor och sen kollade vi på bilderna vi tog och jag tror nog att vi kollade lite MF då också, DEA ;D hihi, somnade ganska sent ...


               

Kommentarer
Postat av: Mikael

Filmade du VS?? :P :D

2007-07-20 @ 10:44:54
URL: http://smurfzing.blogg.se
Postat av: Mika

MEN FAAAN VAD JAG HADE VELAT VA DÄR ASSÅÅÅÅ. ohhh. vi får pratas mer när jag kommer hem från huvudstaden, då får du berätta ALLT ;) och kul med hennes morsa föresten... hon är kool, hon har lånat mjölk av min kompis... asg ;) kram!

2007-07-22 @ 16:35:00
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se
Postat av: Carro

Mika: haha jarå jag ska berätta för dig, o du får berätta för mig ;) hihi. Deeeea ;D haha. KRAM

2007-07-25 @ 23:54:56
URL: http://cardil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback