13/7 - Skön brud ; )

2007-07-19 @ 23:05:56

fredagen den trettonde...
de blev att vi begav oss till Landskrona för att se Jessica Andersson : ) först tänkte jag åka till Svedala och se Dea igen, men de blev lite krångel hit och dit.. skulle komma så sent och sen blev de bara så att vi drog till Landskrona för att spara våra pengar ; ) haha. jag har ingen aning om när vi kom dit men de var nog runt 6 maybe.. haha, jessica skulle sjunga vid halv åtta.. så vi gick runt och kollade i stånden där, de var ju Landskrona karnevalen :P sen begav vi oss till scenen, längst fram såklart..

konserten började och hon började sjunga Efter stormen, så sjukt bra asså ^^. hihi. sen blev de massa blandat.. åsså sina MF-låtar: Kom, Kalla nätter och give me your love :D konserten höll på typ 45-50 min : ) jag filmade de mesta av konserten :D efteråt så gick vi till sidan av scenen i hopp om att få en skymt av Jessica och de fick vi :D jag sa att vi filmat några låtar och om hon ville ha de, och de ville hon så hon tog mitt nummer och skulle höra av sig om en adress att skicka de till : ) fick komma bakom och ta kort och så.. riktigt härlig brud!!

sen var de dags att bege sig hemåt.. blev en ganska tidig kväller tror ja (a) och jag tror vi även denna kväll kollade på nåt som hade med Dea att göra ^^.


    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback