Obeskrivligt underbart

2007-07-02 @ 00:49:42

Stockholm <3

image137

jag och sara begav oss härifrån vid halv nio typ.. tog ett break vid Röde orm i Björklinge, då vi typ hade åkt halva vägen, klockan var då runt tio.. sen körde vi raka vägen till sollentuna centrum där vi parkerade : )
vi tog pendeln därifrån in till centralen, där vi fortsatte ut på stan och jag köpte mig en palestinasjal ^^ . Sen efter det drog vi till Grönan, där micke väntade på oss, kom nog dit runt halv ett : ) han hade hållt platser till oss, så vi satt längst fram vid scenen, eller så långt de går.. tack micke! : ) det började ju givetvis att regna :S så vi satt där med regnjacka och ponchos :S skitsnyggt ska du se ; ) haha. fibes oh fibes soundchecka när vi kom typ..

sen fortsatte soundchecken  vid 14-tiden typ.. och först ut var då Charlotte Perrelli, som också körde på poncho, hahaha.. Hon sjöng en underbar låt, Som Du heter den.. grymt bra live :D och vilken röst :O haha.
sen blev de Jimmys tur.. och efter han blev de Mikael Rickfors & Sara Löfgren :D uuunderbart att se sara igen, så sööt *vinkvink* . dom sjöng Som stormen river öppet hav, så fiint.. sen sjöng Mikael en till låt och även där var Sara med o sjöng :D wiiie.. Efter de gick vi till sidan av scenen och träffade Sara en snabbis, pratade lite och så, sötast !
Sen tillbaks till platserna och inväntade genrepet.. vi hann äta lite innan också, när jimmy repade ännu en gång.. sen blev de dags för genrepet och jag filmade båda Saras uppträdanden : ) hihi. Avril Lavigne kom aldrig ut nå och körde på genrepet, o hon soundchecka inte heller.. så henne fick man vänta till direktsändningen för att få se..

Klockan åtta var de dags, direktsändningen ;D guud va kul.. jimmy var helt okej.. charlotte var grymt bra, så fiin låt, satt där o sjöng med vi (a) och Sara, shit, bäst som vanligt då, gudomligt bra, fantastiskt <3 thihi, Mikael var bra han med.. fibes oh fibes var helt okej.. och Avril, hon var riktigt grym att se live :D -händer nog inte fler ggr men- haha.. och Gry var ju fantastisk som vanligt :D Grymt program blev de, vi ägde i slutet ; ) HAHA.
och Sara var den som ägde hela programmet ;D lätt den bästa!!

Efteråt gick vi fram till scenen och Sara kom då ner till oss och satt sig.. så vi pratade lite och så, så sött av sara att presentera sig för micke ^^ . thihi. och vi fick världens sötaste kort på sara, älskar hennes leende <3
sen skulle hon bli intervjuad, så vi bestämde typ att vi skulle träffas på baksidan, så vi drog dit.. till slut kom hon, så goo <3 pratade lite o tog kort ^^ . tack sara för allt du säger och gör för oss, du vet att vi uppskattar allt och vi kommer alltid finnas där för dig <3
Sen träffade vi även Gry, tog autograf och kort tillsammans med henne.. vi pratade lite o så : ) och sedan drog vi oss hemåt för kvällen, tog hejdå från micke och josefin och vi begav oss till centralen för att därifrån ta oss ut till sollentuna.. klockan var väl då runt elva typ.. vi tog även nu ett break vid Röde orm, för att stanna och äta lite. sen for vi raka vägen hemåt, vi diggade sara och linda typ hela vägen hem ^^ . haha, jag släppte av sara hemma hos henne och begav mig sedan hem till pappa min, där jag skulle sova.. kom hem runt 2-tiden och då blev de raka vägen till sängen, supertrött var jag :S hahaha..

Tack båda sarorna för denna dag, obeskrivligt uuunderbart <3<3<3

   
   
  


säger som sara, en sak till måste jag tillägga:
Så himla glad för din skull, så sött ju <3
grattis grattis .. all kärlek till dig S <3<3


Kommentarer
Postat av: sara

jag total älskar denna dag ..

2007-07-02 @ 01:28:21
URL: http://youmakemesmile.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback