Sommarkväll

2007-07-26 @ 20:03:26
var till Gävle igår med Sara, Emma och Jonte : ) var in på sommarkvällen, magnus carlsson skulle uppträda under kvällen : ) han var ju grym som alltid, filmade allt ;D HAHA, inte åt mig, utan till mor min ^^.
Under allsången innan så var Emilé Azar där och sjöng.. och han hade dansare med sig, sanela var en av dom :O :P haha. häftigt ju.. så sööt.. men träffade henne tyvärr inte :/

efter magnus så åkte vi hem, skjutsade hem sofie och skjutsade emma, emma och jonte till donken :P och vi drog o hämta maria och ullis, för dom ville upp på stan : ) så vi hängde på till centro med dom, men vi gick typ lika snabbt igen, var så mkt folk :S haha. sara skjutsade hem mig och så : ) satt här en stund sen blev de kväller..

idag har jag itne gjort mycket, sov ganska länge : ) sen har jag suttit vid datorn och fixat med massa bilder.. och nu ikväll typ så drog jag och syster en snabbis upp på stan, skulle kolla ett par skor men dom fanns ej :/ haha.
och nu håller jag på med bilderna igen... jag måste nog packa också, åker nämligen till sälen imorrn.. Diggiloo imorrn kväll :D börjar bli lite taggad nu ^^. är borta hela helgen.. så jag skriver och berättar när jag är hemma igen : )

       

Tack Sanna, för pratstunden i tisdags <3 Du är så otroligt goo : ) tack även till adam <3

Mika, jag tycker om dig <3

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jag vill också se diggiloo, orettvist :( :). Puss

2007-07-27 @ 14:06:42
URL: http://enprinsessasdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback