Blåsigt värre ...

2007-06-16 @ 14:50:16
image111

I torsdags i Västerås med brudarna; Nathalie, Sofie och Louise : )
jag kom till v-ås vid halv 12 typ, dom mötte upp mig och vi drog ner till lögarängen direkt, där rix fm skulle hållas. vi tog plats längst fram såklart, de var inte alls mycket folk där då, några ola fans satt där, haha. de var inte så varmt heller, det blåste sjukt mycket ... men i mellan åt blev de ganska skönt : ) men vi satt där och pratade och så, vi åt donkan mat också, som nathalie och sofie gick och köpte. sen var det dags för soundcheck, först ut var september, så sööt.. Nathalie (en av dansarna) var ju bara så goo, så sjukt snäll <3 vi träffade henne en stund också, hur goo får man vara : ) thihi. sen repade alla utom sonja och ola, haha.. repen tog väl slut vid typ 17-tiden, så då satt man bara där typ.. vi var iväg och kastade lite boll och vann då presentkort på en kryssning med silja line ; ) haha.

klockan blev 19.30 och det började :D de var verkligen iskallt då, man hackade ju tänder :S hahaha. först kom ramsells ut och körde några låtar, sen blev de anders johansson, september, bosson, sonja, ola och sedan var det da buzz och andreas johnson .. vi stod inte kvar på dom två sista, för då hade vi dragit därifrån, eller till sidan av scenen : ) . efter en stunds väntan så stack sonja ut huvudet ; ) haha. så vi träffade henne, pratade lite och tog kort.
Tack sonja, för att du är den du är <3
Efter det så drog vi hem till nathalie, där vi tog nattmacka ; ) haha, och låg och pratade...

Jag och Louise åkte hem dagen efter.. och jag säger bara jag HATAR tåg, shit va drygt de var att åka hem, tågen var ju försenade, de blev nå tekniskt fel, fick åka på senare tåg och skit... men jag var hemma runt halv 6-6 : ) haha.
sen hemma hände det inte mycket, satt vid datorn, kollade på tv och kollade det jag hade filmat, riktigt bra blev de faktiskt, men de hörs att de blåser lite :/ haha.

nu sitter jag här och pratar på msn och lyssnar på musik ... ska strax dra in i duschen tror ja (a) haha.

Käääärlek / me.

image112

Kommentarer
Postat av: Milla

Naaw vad söta ni är (L)

2007-06-16 @ 23:32:09
Postat av: Carro

taack hihi :)

2007-06-17 @ 01:38:22
URL: http://cardil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback