Glad ; känner mig hel igen.. Sprallig tös här ! DANS .

2007-03-07 @ 22:56:51

Skola idag, drygt som vanligt.. börjar verkligen tröttna på skolan :/ haha, men de är kul att vi äntligen fått flyttat in i dom nya lokalerna, riktigt snyggt är de :D o passerkort har vi fått också.. haha.
hade matte idag, lite onödig lektion tycker ja, vi gör ju knappt nåt :S o sen blev de historia, o där händer de grejer när man får vikarie, skriver så pennan glöder, uscha så jobbigt !! sen operativ system, de var trist, höll ju på att somna ju.. men lite uppgifter blev gjorda ialf.. haha, o sen hade vi ingen idrott heller, har ingen mer idrott nu på hela terminen.. har fått en uppgift vi ska göra och sen ska vi paddla kanot i maj, sen är de klart :P haha. GÖTT !!


dansat
idag, wiie :D o jag var även på gympa också, de var faktikst roligt, men shit de var jobbigare än vad jag trodde :P haha.. men dansen, oj vad jag har saknat dansen asså.. de var så underbart att röra på sig, bara dansa loss, hihi.. de var salsa idag, sån härlig koreografi vi dansar, -like.. Sanela är grym på att fixa koreografier :D hihi.. stört skön brud iallafall <3 lääängtar redan till på onsdag.. o då är de jazz/modernt, så kuuul :D Dansen är nåt jag brinner för !! skulle inte klara mig utan dans.. ÄLSKA !


Imorron är de Jill Johnson som gäller, i Gävle.. med Sanela, Maria o nåra till.. det ska bli riktigt skoj :)


* `-v-´ *
Fy faan vilka minnen vi har asså, så himla underbara.. minns dom så väl.. när vi prata om våra stunder tillsammans, jag längtar tillbaka till den tiden.. du och jag, mot världen.. hihi.. jag kommer aldrig någonsin att glömma dagarna med dig! oslagbart ju, du är bäst vännen.. <3 Minnen för livet !
Tack
för att du finns i mitt liv.. Min pusselbit - klarar mig inte utan dig !!
Vi kan kramas utan ord ... myspys. -sakna-

 LiiiNDA ! Vilken dag, klockRENT ! <3


SCHLAGER
KRYSSNING snaaaart, 18 mars :D fy farao va kul det ska bli.. träffa allihopa igen <3 RÖÖÖJA !!


nej nu lär jag sluta skriva här.. lite grejs som måste fixas :) måste hitta nå kläder till imorron först o främst :P svårt..
tjosvejs !



Du får mig alltid att le <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback