helgen <3

2007-03-13 @ 00:24:10

Först måste jag bara säga att jag tar tillbaka en sak jag skrev i ett tidigare inlägg, att jag hellre hade sett

Jessica i finalen.. :O :S de var helt rätt som de blev asså :D Sanna Nielsen :DDD


Shit, vilken helg asså :D jag kan inte fatta, så uuunderbart (L) Tillbringade min helg i Stockholm med

Milla.. träffade Emma, Adam, Martin, Sofie, Nathalie, Therese och Marre också :) trevligt ! <3

Fredag;
den första personen man stöter på på terminalen i Sthlm är Emma :O jag blev chockad asså...

men gud va kul de var att träffa dig igen gumms <3 :D hon hade även Adam med sig, trevligt !! Milla mötte mig på terminalen.. och vi alla begav oss till Globen City :D där olika artister skulle vara, bl.a. Sonja, Sanna Nielsen, Andreas Johnson.. jag köpte Sonjas och Sannas singel, så tog autograf och sådära av dom.. blev tyvärr inge kort med Sonja, men skulle ta de på söndan :) thihi.. Men Sanna fick nog kul när hon kom, HAHA.. Milla bara; där kommer Sanna.. jag vände mig om o ba :O .. Sanna började skratta och hejade :) shit asså!! ^^ . ni skulle ha sett, pinsamt... ASG. Andra artister som uppträdde var Måns Zelmerlöv, Johan Hedqvist, Giri, Rednex, Shebang, Magnus Bäcklund... dom var väl bra :) hehe.
Det blev en lång dag, men lyckad <3

Lördag; vi somnade ju grymt sent.. så vi vakna någon gång på eftermiddan ialf :P haha. for ner till Medis, Göta Lejon i lagom tid.. träffade på Emma och Micke där :) myspys.. träffade några från Rent gänget också, så sööta.. Linus (AA) sen var de bara att ta sig in på Göta Lejon.. första raden igen.. ojoj -älska.. det var så uuunderbart.. men de var sista föreställningen för tösen :'( ... tråkigt, kommer verkligen sakna Rent och Linda som Mimi.. *lessen* men får hoppas på att de kommer ut en dvd eller ialf en skiva med svenska låtarna ! :) .. Linda - KÄRLEK .. (L)
Ännu en lyckad dag <3

Söndag; jag åkte iväg själv idag.. tog tåg o buss till Sollentuna/Stinsen :P Sonja och Sanna skulle uppträda där vid 13:00.. o även Andreas Johnson o Cosmo4 .. :) Väl där, så var Cosmo4 först ut, dom var väl bra.. sen kom Sonja :DDD För att du finns, så vackert <3 blev lite intervjuad efter.. sen blev de Sanna :D sjöng lika fint hon me, Vågar du Vågar jag ! <3 intervju, så sööt :) ... sist kom Andreas o sjöng sin låt.. han var bra.. haha. Efteråt blev de signering :D köpte andreas singel, brudarnas hade jag redan... :) Jag tog kort med Sonja .. :D Sonja; "nu fick du ett kort" haha, härlig hon är ^^ . o när de skulle signera singel, båda ba; "den är ju redan signerad" . men signera igen, på baksidan sa jag :P haha. sööta <3 Andreas signera singeln o sen stod man nedanför o tog lite kort..
Tro det eller ej, men Brandlarmet gick, HAHA... de fick avbryta signeringen och alla folk i köpcentret lära gå ut.. :P så de var bara att gå ut, efter en stund såg jag att Sanna o Sonja stod ute o signera lite och fotades.. gick dit såklart, tog kort på dom, snacka lite.. sen fick Sanna ta kort på mig o Sonja :) haha. sen kom deras taxi och de skulle fara vidare till Globen, så jag sa hejdå och att vi ses i globen.. så de var bara att rusa iväg.. missade bussen, nästa skulle komma om en halvtimme.. så jag gick till stationen, gick lite vilse, så jag missade tåget.. HAHA. tog nästa tåg vid 15.00.. och då skulle dom vara i Globen o sjunga.. jag hade paniiik då.. men Emma ringde och sa att de inte hade kommit än.. jag kom fram till Globen vid halv fyra typ.. och de hade ännu inte kommit.. då var jag glad :D haha. dom kom väl typ en 10-15 min efter.. Så Cosmo4 var först ut igen, sen Sonja :D så sööt !! o sist Sanna :P uunderbart!! Andreas var inte med, han hann inte för han skulle till Gbg.. haha.
Signering igen, träffade töserna.. :D tack Sonja för de du sa (L) !! du är suverän, det vet du!! :) tack även till dig Sanna, för du är så otroligt goo :) hihi. Tyckte nästan lite synd om Cosmo4, de var inte många som tog deras autograf, alla bara gick förbi dom typ :/ hehe.

Sen vid halv fem började de bli lite stressigt.. för min buss hem gick vid fem och jag ville verkligen inte åka därifrån.. men tillslut beslöt jag mig för att jag lära rusa därifrån, Emma o Adam hängde på.. ojoj, va stressigt de var.. och jag missade faktiskt bussen, med typ en minut eller något.. HAHA. vi kom fram till att de var Sonja och Sannas fel ;) för att dom var så otroligt goa så man ville inte lämna dom.. HAHA. skojja bara, nee men de blev som de blev.. o jag fick vänta på nästa buss som gick halv sju.. och de fanns plats som tur var ;) kom hem typ tre timmar senare.. tur att man har mp3 på mobilen, diggade För att du finns och Vågar du Vågar jag hela vägen hem.. (AA) haha.

Tack Sonja och Sanna för en helt oförglömlig dag (L) Ni är helt fantastiska !! <3

 Cosmo4 i Stinsen ...  Signering i Stinsen !!

Melodifestivals finalen
avgjordes i lördas :P jag såg den tyvärr inte då, men jag kollade på den när jag

kom hem.. men jag ringde och röstade ialf :D haha. mina favvosar; Sonja o Sanna, thihi. deras uppträdande var fantastiska, de kunde ha fått bättre placeringar tycker jag.. Sonja borde ha vunnit :D men The Ark vann, o ja visst är dom bra :) man visste ju att de skulle vinna, nu hoppas man bara på att de håller i Helsingfors sen :) haha. HEJA The Ark !!


Kryssning på Söndag, lääängtar !! Vi ska röja, hela gänget :D saknar er ju <3

Nej, nu ska jag dra mig, skola imorron :S fast har Dans på morron :DDD gött!
Pusshej <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback