Sonja & Sara <3

2007-11-03 @ 17:41:59

Mina favorit töser var med i Doobidoo igår ju :D <3 och det var verkligen hur bra som helst.. tyvärr så tävlade Sonja och Sara mot varann, haha. men jäkligt grymma var dom ändå :D jag sitter och kollar på det just nu :D Bäst ju!


 


Fantastiska klipp hade dom hittat på båda töserna också.. Saras audition till fame factory 2003 då hon sjöng Never gonna be your lady, de var ju då man föll för henne ju.. trevligt att se de igen, så söt : ) .. Sonjas klipp hade jag aldrig sett förut, så det var sjukt kul :D Hon sjöng Rågsved på Nyårsrevyn 2001.. übersööt som vanligt!!

Let´s dance - Sara&Clabbe.. yeah, sara är bääst.. så himla sööt, när hon dansar och har sig <3 fast sara kunde ju ha fått sjunga hela låten (aa)
Vi har bara varandra - Sonja&Thomas.. shit va jag skratta asså, men gud så braaa :D och sonja flumma runt lite, haha, så söööt <3 hon gjorde låten underbart bra!! När hon ylar som en varg, hahaha.

Sara var ju så sjukt sööt i Sista minuten när de blev Pernilla Wahlgren, hon gjorde samma som förra gången.. Piccadilly circus med sina goa rörelser ; ) .. och Sonjas min när Thomas säger pass på Shirley Clamp, haha. Klockrent!

Jag älskar programmet.. otroligt kul att kolla på <3


Kommentarer
Postat av: Mika

haha de var klockrena. Och man säger inte PASS på fröken Clamp - i alla fall inte när hennes bästavän Sonja står mittemot! hahahaha.
Sara sjunger jäkligt bra, kom jag dessutom på. har inte gillat henne så jättemkt innan... men hon var grym!
puss!

2007-11-03 @ 22:33:54
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se
Postat av: Carro

Mika: jaa haha.. jamen precis, man såg ju bara sonjas min :O HAHA. de var kulit..
yeah visst gör hon, sara är grymmast :) har gillat människan i 4 år nu.. hihi :)
Puss

2007-11-04 @ 00:22:56
URL: http://cardil.blogg.se
Postat av: Sara

PUSS på sara :*
hon e så bra bra bra braa bäääst !

2007-11-04 @ 22:20:50
URL: http://youmakemesmile.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback