Bokat och klart.. typ.

2007-10-11 @ 22:01:40
Yaay, nu är tågbiljetterna bokade inför söndagen, ska hämta ut dom imorrn :D yeeeah, jag längtar verkligen, det ska bli så sjukt underbart.. träffa Adam och Anna igen : ) och även se Sanna :D och förhoppningsvis träffa också, de var så himla länge sen sist ju..

imorrn är det historiaprov.. inte kul alls, skitsvårt.. eller aah för mig ialf.. jag och sara har försökt pluggat lite idag, lite har vi faktiskt pluggat.. lite har fastnat, som till exempel; pengar på pengar och 95 teser HAHA ; ) spännande och se hur de går imorrn, vill inte göra de... sen har vi även en träff med alla i Allmän IT-kursen också, känns som de bara kommer bli vi och dom två lärarna.. hahaha.
efter skolan drar vi troligtvis till valbo/gävle.. jag måste köpa ett par jeans jag ska ha på söndag : ) sen ska jag även försöka hitta en vinterjacka, mössa och kanske lite smycken. hihi. sen äre pappa som gäller för helgen : )

Doobidoo imorrn kväll, Lätt :D Sanna är med dååå, iiih :D ska bli otroligt kul att se :D ska spela in givetvis.. sen på lördag är det Sing a long med Liiinda :D måste spela in de också ; ).. härlig tv helg <3

image307imorse var man uppe tidigt (a) hade klockan på ringning vid 7, för Sonja skulle gästa Äntligen morgon.. vadå hon är hur sööt som helst <3 sen var man ju klar vaken efter det, så de blev datorn då : )

Packis för söndagen: Sanna-singlarna, autografblock, kamera, pengar, paraply, biljetter, palestinasjal, mobil+lurar, keps.. och såklart dricka+godis :D.




nej nu ska jag göra något annat..
Puss och klapp!
Kärlek / C.


Kommentarer
Postat av: Sara

DU ÄR BÄST ÄLSKLING :D
"pengar på pengar & 95 teser"
HAHAHAHAA .

2007-10-11 @ 22:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback