1/9 - Svenska Favoriter Artistgala

2007-09-07 @ 14:41:37

Vi hade klockan på ringning vid 8.. upp och gjorde oss klara, tog t-banan in till stan.. mötte upp Nathalie i kungsan.. Underbart att träffa dig igen :D <3 .. sen vid 10 tog vi oss till plattan för att möta upp Josefin och Diana : ) vi hittade även på en varsin Svenska favoriter plansch på vägen (aa) haha.. sen gick vi tillbaks till kungsan och där träffade vi en annan Diana... och efter en stund kom även Adam och Anna : ) trevligtrevligt! lite soundcheck blev de, först Emilia vid 10.15 typ.. haha, hon är typ tråkig, men vi var snälla och applodera ialf (a) HAHA. sen kom Shirley :D oj vi skrek lite då :D haha. hon blev ialf glad!! sjöng med lite när hon soundchecka.. sedan gick vi till sidan av scenen för att vänta på henne : ) och hon kom ut, fick värsta kramen av henne ^^. hon stod nog där och snackade med oss i typ 30-40 min.. de var vårat gäng och några andra shirley-fans... gud vilken mysig person asså, jag totalälskar människan!! Tack för de du sa <3 ni som var där vet, ni andra får väl undra!! är också sjukt taggad på att se hennes konsert i höst : ) .. men vi tog även ett kort tillsammans innan hon skulle hem och göra sig klar!! Anna-Karin kom medans vi stod där, trevligt :D hihi. Shirley sa typ att Sanna också skulle soundchecka, men så blev de icke.. haha. Så vi begav oss till donken för att inhandla mat (aa) och sen tillbaks till våra platser, så vi åt framför scenen där :P yeah! vi stod längst fram allihopa :D vi är grymma ; )

Först ut var Jessica Andersson.. Aaah vad jag och Adam skrek, YEAH !! :D hon är lika grym och snygg varje gång ; ) hihi. sen var de dags för Sanna :D hon sjöng Nära mig, sen blev de Surrender :D vadå Kärlek till den, älska <3 och tillsist Vågar du, Vågar jag!! sen efter det så blev de Danny, (som var istället för Tommy Nilsson) och han var väl grym : ) efter han kom Shirley :D yeah vi skrek hela raden ; ) myspys, hennes lilla "kör" ;D haha, och hon bjöd även på en ny låt, och den är skitbra :D verkligen! Sen stod Emilia på tur, och ja, jag har inget att säga här... så hoppar direkt till nästa och de var Anna Book, hon var väl bra :P kul att hon sparka vattenflaskan HAHA, dom blev lite blöt längst fram ; ) ha! sen blev de snygge-Magnus Carlsson, han är alltid bra :D och sedan till den siste personen, den man var där för, SONJA ALDÈN.. <3 ååååh hon är helt fantastisk.. började med Här står jag :D sen fick jag och Nathalie våran Egen tid ; ) haha yeah! och avslutade med För att du finns, allsång blev de givetvis :D häftigt!!! Sjukt grym gala var de <3

Sen var de dags att bege sig till sidan av scenen.. och jag träffade även Susanna där, första gången, det var kul att träffa dig : ) även fast de blev snabbt och stressigt där, men vi får träffas fler ggr : ) När vi kommer dit så får vi höra att Sanna redan stuckit.. vadå besvikna, jag och Anna var nära på att springa efter människan, men då fick vi reda på att hon typ hade dragit efter Shirley, så då var de ingen idé : ( menmen.. Shirley kom ut efter ett tag, hann tyvärr inte på henne då.. Sonja kom ut också :D henne kom jag fram till, prata lite snabbt.. vadå goo liksom <3 vi tog även ett kort i all stress : ) hon försvann in typ lika snabbt som shirley gjorde.. haha.. men träffade Shirley faktiskt, hon stod en bit bort så sprang dit och prata lite och tog kort :D .. och sen gick hela gänget till andra sidan av scenen och pratade och väntade lite ^^.. där Sonja var, i lika tröja som jag hade ; ) haha. vi beslöt oss för att vi skulle försöka träffa henne igen och att jag skulle få ett kort tillsammans med dom tröjorna (aa) HAHA. sen såg vi att hon rörde sig, men hon kunde ej komma ut då *slängkyssar* så vi gick runt till andra sidan igen och vinkade henne till oss.. hon kom <3 kommentera tröjan igen!! hihi.. frågade om vi kunde ta kort med dom.. och det gick bra, men visste inte riktigt hur de skulle gå till, men tillslut så klättra människan upp på de typ 2 meter höga "staketet" och vi fick göra samma fast på andra sidan ; ) haha.. de måste ha sett galet ut, när vi alla en efter en klättra upp för att ta kort ; ) snygga killar var hon med ialf, och Långa ;D prata lite kort med henne också, sen skulle hon dra : )

Vi tog oss efter de till plattan, där vi sa hejdå till Anna-Karin och även Nathalie... in på t-banan och då var de dags för nästa hejdå till Diana och sedan till Josefin : ) hehe.. Adam och Anna skulle åt vårat håll, så vi tog sällis.. och bestämde oss för att se EDC tillsammans.. åkte hem och åt, sen möttes vi vid mörby centrum, köpte godis och sedan hem till Micke : ) där vi körde lite Singstar, tävlade i lag ;D yeah så sjukt kul! sen kollade vi på det där och körde lite singstar i pauserna.. och även efter programmet körde vi lite innan Adam och Anna skulle kila : )

Sjukt härlig dag, tack alla inblandade :D <3

    Kärlek   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback