Du är Allt

2007-09-29 @ 22:41:33
Uppvisning idaaaag :D hihi.

vi danstjejer träffades vid tio på badet idag och gick igenom dansaerobicen o orientaliska power dansen... sen vid halv elva kom typ resten, pratade igenom vilken ordning allt skulle vara och så! och de blev dansaerobics, push/spinning/center, bootbox och sist orientaliska power dansen.. vid typ elva så drog vi till team sportia för att fixa kläderna, fick låna därifrån och visa upp : ) . väldigt tråkväder var de, smådugg regn och blåsväder :S menmen, uppvisningen gick väl någorlunda bra iallafall, fast jag gjorde några fel men va tusan de får man väl göra ibland (a), bara jag slipper se de sen så blir jag nöjd..

sen tillbaks till team sportia och sanela kollade sina kläder hon skulle ha på modevisningen.. snygga var dom.. sen tog vi en tripp runt på stan, hon och jag... sen fixa hon sig, då drog jag och therese runt och kollade lite och köpte nåt att tugga på :D haha. sen stod vi hela gänget och checkade på modevisningen med sanela : ) . innan de tog slut så drog alla iväg till badet för att dom frös, men jag väntade på sanela.. så jag tog sällskap med henne till badet.. där det blev mat med gänget.. eller de var smörgåstårta, men för mig blev de korv m. bröd : ) hihi. vi hade det otroligt mysigt där, massa prat, skratt och tokheter, haha.. sen typ runt tre så skulle några stanna kvar och relaxa och så, men jag hade inge badkläder så jag blev ej kvar.. så pappsen kom och hämtade mig : ) .

och sen hemma har jag inte gjort mycket alls, tråkat här vid datorn.. och nyligen har jag sett Sing a long.. guud så sööt Jenny är ^^. hon är jättegrym <3
och nu gör jag inte mycket alls, kanske dags för sängen snart eller nåt HAHA...

Tack alla för en hel skön dag :D
<3
Kärlek / Carro.

Kommentarer
Postat av: Mika

Jenny är gaaaaaaalet söt! Rockringen is the shit... haha.
Skönt att det gick bra med uppvisningen, JAG SA JU ATT DU SKULLE FIXA DET ;)
puss!

2007-09-30 @ 12:53:45
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se
Postat av: Carro

Mika: Jaa.. haha jag höll på att skratta ihjäl mig när hon stod där och rockade efter pausen.. haha.
haha awww, jaa ;)
PUSS

2007-09-30 @ 13:04:29
URL: http://cardil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback