Faller du så faller jag

2007-09-17 @ 22:18:33
Inatt innan jag gick och la mig så kollade jag på Mello 06 (a) yeeeah va jag älskar den asså.. alla delfinalerna gick jag igenom!! det måste nog vara det bästa året, eller de Är bästa året <3 . jag kan se den om och om igen, så sjukt bra.. det går inte att tröttna, man ser nya saker/detaljer varje gång man kollar, hahaha. Älska! 
Min favorit Linda Bengtzing var med, med sin Jag ljuger. Sonyas debut, med låten Etymon, en klockren favorit redan då : ) . sen var de ju även en riktigt sköön programledare vid namn Lena Philipsson ; ) . och Carola var med, och vann hela skiten, haha. Dea körar på hälften av alla bidrag och Jessica nästan likaså :D .. + flera braiga artister som de går att kolla på! : ) Mellon är årets höjdpunkt, och jag längtar nå enormt till Mello 08, GE MIG
<3


Jag älskar Er mina vänner, Ni gör livet värt att leva! ni vet vilka ni är... TACK för att Ni finns, Ni är Kärlek... riktig vänskap... vill aldrig förlora er... vi, livet ut <3

lediig imorrn :D yaay!
Kärlek / C.

image276

Kommentarer
Postat av: Sara

Du är bäst Caroline! Så grymt glad över att du och Micke kom och såg Dea i Eskilstuna, hade aldrig lärt känna dig på samma sätt annars. Mello är bäst men jag tycker bättre om 04. ;)

2007-09-18 @ 19:34:16
URL: http://saraaphiilipsson.blogg.se
Postat av: Carro

Sara: AWW Du är Bäst gums! Ja desamma, så sjukt glad.. Jag vill aldrig förlora dig nu Sara! Yees mello bäst i alla lägen ;D jamen de förstår jag att du gör ;) haha. KÄRLEK till dig!

2007-09-18 @ 22:50:00
URL: http://cardil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback