Gaah

2007-09-07 @ 21:40:35
Jag har då gått och blivit sjuker... hahaha, yeah, de är skitbra ska ni se!!! not.. men har väl typ känt hela veckan att något var påväg, för jag har gått och frusit och svettas i omgångar :S och igår efter träningen bröt de ut.. dryyygt! jag har inte tid att vara sjuk, inte nu ialf.. aja får ta det lite lungt i helgen, eller så lungt de går ialf, och hoppas att de går över : )

nu i veckan har jag även hunnit börjat plugget ju.. registrering i onsdags.. kursintroduktion för ECDL igår och de var tänkt att de skulle vara kursintroduktion för Historia A idag.. men tydligen så hade alla vi i onsdags fått fel schema, för den var också igår.. haha, men vi fick papper och sådant idag ialf.. : ) verkar få toppen lärare, så de är gött :D vi börjar redan på måndag med programhantering, yeah haha!

sitter o myser på msn just nu och pratar med Mika, sötbarn <3 och vi diggar schlagerparty ;D DU ÄR BÄST!

All Kärlek
/ Carro



Jag har kommit fram till att jag har världens underbaraste vänner ... ja ni är för värdefulla för att skriva upp här, men ni vet själva vilka ni är <3 jag är sjukt glad att jag har Er !!! JAG ÄLSKAR ER <3 TACK för att Ni finns!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback