Gröna Lund

2007-09-09 @ 21:24:30
klockan ringde vid sju-tiden.. jag gick upp och gjorde mig klar, duscha och åt frukost.. packade ner regnjacka och mjukisbyxor. tog cykeln och trampade iväg till kiosken här för att möta amanda.. sen trampade vi vidare till resecentrum för att ta bussen till stockholm, som gick vid tjugo i nio. det var inte så mycket folk på bussen så vi mös på två säten var, haha. vi snackade och hade allmänt roligt hela vägen, ont i baken fick vi menmen.. framme vid halv tolv typ och då blev de donken.. för vi höll på dö av hunger. efter det så tog vi t-banan och färjan över till grönan. yeah, vi betala in oss och köpte åååkband :D det var inte alls så mycket folk där i början.. vi åkte bergochdalbanorna (alla tre), katapulten, extreme, flygande mattan, skeppet, lustiga huset, popexpressen.. hmm har jag glömt någon, haha.. men kul var det iallafall.. och jäkligt kallt, usch! vi åt lite popcorn och glass också, hihi. men vid fyra-tiden så var vi sjukt trötta och frusna, och ville bara hem (a) haha, så vi smsa sara så hon fick kolla upp när bussarna gick hem, för vi hade ju bokat den som gick hem kvart i tio, orka liksom.. och hon var snäll och kollade upp de.. och det blev fem bussen hem för oss, så vi drog direkt från grönan.. köpte lite gottgott på pressbyrån och begav oss sedan till bussen.. lyssnade typ på musiken hela vägen hem, mys. hemma vid åtta tiden typ, riktigt skönt asså!!

och nu är jag tröött, eller aah jag var tröttare innan, men ska nog sova snart iallafall.. skolan imorrn ju, börjar redan vid nio med programhantering, ha! och slutar vid tjugo över elva, fast håller nog inte på så länge, ska få böcker och sådant imorrn : )

morgondagen, för övrigt:
- ringa och boka kryssningen <3
- snacka med mina underbara vänner <3
- kolla upp julgalan, sonja&christer, shirley osv...
- kolla lite över mitt aerobicspass.

LOVE
 / Carro

image275

Kommentarer
Postat av: Sara

KRYSSNINGEN I MITT HJÄRTA `-v-´
vi ska skappa minnen :*

2007-09-09 @ 21:34:53
Postat av: Mathilda

kryssning? jag vill också. hahaha!
jag var på kryssning för inte alls längesen.. APKUL! vart ska ni åka? Vilken båt? ;D Nyfiken? Jag? NEEJDÅ! ;)

2007-09-10 @ 00:26:07
URL: http://thilda.org
Postat av: Carro

Sara: JAAA, och nu är den bokad :* :D
Mathilda: hah aww! ååh, aah de är så kul på kryssning! nä tror de är sthlm-åbo-sthlm, HAHA. med silja festival ;) Du?! nejnej inte alls (AA) ;)

2007-09-10 @ 16:04:44
URL: http://cardil.blogg.se
Postat av: Mathilda

ååhå.
jag åkte också den båten. sååå gryyymt KUUUUL! nu blev jag ännu mer avis ;) och buffén. GOOOTT! hahahaha.

2007-09-10 @ 21:04:51
Postat av: Carro

Mathilda: jasså åååh :D hiih ;) så buffén rekommenderar du? (A) hahaha.. men du ska ju åka nu me ;) yeah.. jag vill åka nu, karaoke och dans ;D

2007-09-10 @ 22:58:40
URL: http://cardil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback