13-14/4 - Kryssningen <3

2008-04-15 @ 13:55:51

Klockan ringde vid nio i söndags och vi gick upp, satte oss vid datorn lite snabbt, diggade Caracola (a) haha! Duschade, åt frukost och gjorde oss klara, strax efter elva fick vi skjuts in till Gävle av pappa, bussen gick vid 11.40 : ) Vi hade de skoj på bussen och det kändes inte alls som att vi skulle på kryssning ; ) haha!! Kom fram till terminalen vid kvart över tre ungefär, då gick vi in och väntade på resten! Tillslut så kom Micke, sen Martin, sen Milla och sen Emma med donken mat till oss, tack (a)!! Vi checkade in, tack martin, och sa hejdå till han : ) Sen tog vi oss upp på terminalen och intog våra plaster mitt på golvet igen!! Där vi satt och åt, pratade, sjöng och filmade lite ; ) haha!!

Vid halv sex typ klev vi på båten, raka vägen ner till hytten och lämnade alla grejer och bytte om för kvällen!! Vi gick runt lite på båten, fastnade borta vid funcluben, de var några som repade där och vi trodde först det var Face-84, men sen hörde vi att det var Caracola och Magnus Bäcklund ; ) Så vi stod kvar där utanför och sjöng, dansade och applåderade och hade oss (a) HAHA! Tillslut kom tjejerna ut, de vinkade så glatt när de såg oss, de kom fram till oss och vi stod och pratade ett tag, goa tjejer ju :D Efter det så tog vi oss till taxfreen för att inhandla lite godis och dricka, det gick fint de!! Satt i hytten och pratade lite grann, sen tog vi oss upp till karaoken och vi var typ själva där först, men sen kom det lite folk, dåligt drag men vafaan!! Vi sjöng de låtar vi skulle sjunga sen drog vi till funcluben igen, Face-84 spelade för fullt när vi kom!! Vi stod där och jubla och applåderade och de sken upp som solar ; ) HAHA! Vi skuttade fram och stod där framme och sjöng med i "Alla gamla x", yaaay ; ) Emma kollade grymt mycket på oss, hihi!! Ställde oss på sidan för att invänta Caracola, för det var show först! Hejade på dem och sedan ställde vi oss längst fram, som vi lovat ; ) De var typ bara vi och deras vänner och släkt HAHA! Men vafaan, dem var hur grymma som helst och vi rockade på som aldrig förr :D Shiit va kul de var, vi dansade och sjöng för fulla halsar ; ) Efteråt så pratade vi lite med brudarna och tog även kort tillsammans, yeah så snyggt!!

Sen vare typ dans för hela slanten, Face-84 och Easy kit spelade ända till halv tre!! Vi hade de sjuktkul, Caracola och deras vänner hoppade runt där med!! Vi ägde ju dansgolvet när Face-84 spelade ; ) Jag och Milla pratade även lite med Lotta i Easy kit, härlig brud : ) Sen sprang vi runt lite på båten, men de var så jäkla dött asså, in och dansade lite på clubSeven! Sen vid fyra tog vi oss nog till hytten, först till väskhytten och bytte om och sedan in i sovhytten ; ) (ja vi hade olika namn på dem xD) Vi låg nog och pratade ett tag och sedan somnade vi nog ganska så på en gång när det blev tyst HAHA!

Jag och Milla kom upp vid kvart över nio dagen efter typ, fast jag hade vaknat massa innan, men vi tog oss över till väskhytten för att duscha!! Anna-Karin gjorde oss sällskap efter en stund och sedan kom även Micke och Emma gick vi och väckte sedan ; ) haha! Gjorde oss klara och sådära, tror vi tog oss till taxfreen och handlade lite här!! Sedan tog vi oss till funcluben för musikfrågesport, yaay!! Innan det började så var jag och Micke fram till Emma i Face-84 och pratade lite och tog kort (a). Sen vare dags för frågesporten och de var några svåra frågor med nu, HAHA! Men vi hade skoj, direkt när det var slut vid ett så drog vi till taxfreen, brudarna hade signering ;D Vi stod där och pratade med dem ett tag, tog massa kort och så!! Och Emma är så jäkla härlig, vaa fredag :O, haha ; ) Tog hejdå av dem och vi rusade vidare för att äta lunch, gottgott!! Men jag och Milla sket i efterrätten, vi drog till funcluben istället för att se Easy kit!! Vi missade Face-84 preciis, haha, men Emma kom fram och pratade lite med oss när vi satt där!! Härlig brud! Vi hade det skoj på Easy kit, Lotta är goo!! Efter det så tog vi oss upp till hytten och plockade i ordning allt, för att sedan ta oss ut på däck en snabbis, där hade vi sjuktkul ; ) HAHA! Sen hämtade vi grejerna och klev av båten, tog oss bort till våran buss och där fick vi en gruppbild (a) och sedan tog vi hejdå av alla, så tråååkigt! Jag och Anna-Karin hoppade på bussen och vi lyssnade på massa musik hela vägen hem.. Vi var verkligen helt döda asså, HAHA! I Gävle hoppade hon av, tog hejdå av henne men vi ses snart igen :D hihi! Jag åkte vidare till Sandviken där mamma hämtade upp mig! : ) Var nog hemma till åtta!!


TUSEN TACK
allihopa för denna kryssning, fyfaan va kul vi har haft! Helt jävla underbart!! Ni är Bäst, Tack för allt!! Älskar er <3
Tack
även Emma, Emma, Emilie, Frida och Lotta också <3 :D thihi!


Bilder
kommer i ett annat inlägg så fort jag fått dom ; )
Kärlek till Er alla <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback