30-31/3 - SchlagerKryssning - Vilket minne <3

2008-04-01 @ 22:04:19

Minns inte riktigt när vi kom upp :S haha, men vi duschade och fixade oss, packade väskan igen! Vi drog ut till Barkarby, snurrade runt där lite på outleten och sådära : ) Sen tog vi oss ut till slussen för att sedan gå därifrån till Viking Line terminal, skulle möta mamma, Robert och Ankan där vid halv fyra!! Gud vilket fint väder de var då, klarblå himmel och allt.. Så himla skönt att gå där vid hamnen, fast de var ju lite långt HAHA. 

image589

Vi fick stå och vänta en stund innan mamma, Robert och Ankan kom, men vi checkade in och sådära!! Träffade Simon också, så gullig : ) Sen gick vi ut och träffade Milla, Emma, Angelica och Martin, yeah! De checkade in och så, Martin skulle ej med!! Sen såg vi ju att Gullspångs Buss fortfarande stod kvar utanför, så vi drog dit, pratade lite snabbt med Mats och sedan tog vi ett kort med bussen (a) Och sedan tillbaks in och upp på terminalen, slog oss ner i mitten på golvet typ, yeah ; ) Micke kom också en liten stund efter de, så han slog sig ner med oss.. Satt där och pratade massa, innan vi ställde oss i kön för att vänta på påstigning! Vet inte riktigt när det blev insläpp, men tror det var lite efter fem ialf, tog oss till hytten, bytte om och fixade oss, Ankan bodde with oss då ;D hiih. Mötte upp gänget utanför taxfreen vid sex tiden. Då tog vi oss till Tapas & Grill för att äta, makade ihop borden och slog oss ner (a) Goood mat men lite dyr kanske!! Sen sprang vi ut lite på däck också, tog lite kort där :P HAHA. Sen sprang vi runt lite till, satt oss i Mickes hytt och pratade lite medan Milla och Angelica fixade lite annat, oj va de höll på hela tiden -ovetande om vad- Vi tog oss till deras hytt och där hade de fixat en liten överraskning för mig, fyller ju år på torsdag, så jag fick present och de sköts massa serpentiner och grejs HAHA, fick ballonger och allt, och jag smyckades ut, för att sedan ta oss runt på båten, eller från däck 6 till 9!! Men vi tralla runt, de sjöng för mig medans vi gick runt och folk Glodde verkligen, vissa grattade till och med HAHA. Yeah, och Caracola med sitt gäng satt inne på Food garden och åt, ut mot gången då såklart, haha. De bara blängde också liksom, pinsamt, för vi gick förbi där några ggr kändes de som :S haha. Kom till vår hytt där det lämnades av lite grejer och pyntade mig lite för kvällen ;D Och vi drog sen hela gänget till Funclub, där A-K bjöd mig på någon drink, man var med i nån utlottning då, HAHA!! Drinken var väl god, lite mycket alkohol i den tyckte jag, menmen, vi alla delade på drinkarna ialf! Sen var det dags att ta upp folk som fyllde år på golvet och hon ropade upp mig :O Det hade tydligen dem fixat när vi var ute på däck, fy faan!! HAHA. Vi var väl 4-5 personer som stod där och alla där inne sjöng för oss, pinsamt att stå där ju.. Åsså fick vi något att skåla med, yeah!! Vi satt där och pratade ett tag sen drog vi till karaoken vid halv tio typ.. Där sjöngs de, jag och Milla sjöng Hela världen för mig :D Micke och Emma körde VS med dans ; ) hihi. Sen körde gänget Happy Birthday för mig HAHA!! Sen kollade vi när Robert sjöng och sen när några andra sjöng, för det filmades.. Det var ju någon tv-inspelning för nån dokumentär som ska gå på kanal5 sedan HAHA. Spännande att se den sen, man kanske dyker upp nånstans ; ) thihi.

Strax innan elva så drog vi bort till Funclub för det var show där och sedan skulle Jimmy Jansson uppträda, vi stod där på sidan och sedan rusade vi fram till scenen och vi fick ganska så bra plats : ) Jimmy körde några låtar, bla. Som sommaren, flickan från de blå och vi kan gunga.. Shit va vi skrek alltså, och det var faktiskt lite pinsamt att man kunna låtarna än :S yeah! Efter han var det dags för Barbados, men då tog vi oss uppåt och satt oss där och vilade lite, var även ut på däck lite då, blåste ju nästan bort HAHA. Sen till halv ett så tog vi oss ner till scenen igen, nu hamnade vi verkligen längst fram HAHA, de var dags för Caracola denna gång :D haha. Vi såg när dem stod där bakom, yeah dem kände typ igen mig från när vi gick förbi dem tidigare vid Food garden HAHA ; ) Men deras show var bra, men de var lite pinsamt att stå så sjukt nära och när man inte kunde texterna så väl heller :P HAHA. Men vi röjde iallafall, hihi. Vi drog oss till sidan när de var slut och då kom Caracola: Emilie, Emma & Frida, ut : ) Så vi stannade där och pratade lite med Emilie, och sedan tog vi kort med alla tre och girlsen grattade mig ;D haha. Asså sedan sprang vi mest runt hela tiden, träffade på Malin, Marre och Linnéa och pratade med dem.. Sen lite senare bara Malin och Marre och deras knasigheter, yeah love you girls <3 Sedan runt halv fyra typ så sa vi gonatt till varann och for till sängs eller vi låg ju och pratade ganska så länge tror jag! Ungefär vid halv sex så ringer våran telefon i hytten :S från hytten breve HAHA, så då blev vi lite tysta och sen somnade vi nog typ på en gång, eller iallafall jag! : )

Vaknade någon gång innan åtta när A-K skulle gå och ringa, haha. Somnade om och vaknade av att dem pratade i högtalarna om att Caracola skulle signera i taxfreen, hörde inte vilken tid men de hade A-K snappat upp.. Klockan 11 skulle dem vara där och klockan var tio i elva när vi hörde de!! Vi flög upp och in i duschen, vi var nog klara båda två vid tjugo över elva.. Rekord fan!! HAHA. Ner till taxfreen, kommer in och dem satt borta på spritsidan, haha. Vi gick ej fram direkt, ringde Micke och dem så de också fick komma, men vi stod där och sjöng lite!! Tjejerna vinkade så glatt så, hahaha, yeah ; ) Micke och Emma kom, så vi tog oss fram till girlsen, köpte singeln gjorde vi!! Pratade massa med dem, så himla goa! Vi tog även kort tillsammans, sen tog vi gruppbild allihopa också, så snyggt ;D Sen drog vi och satt oss utanför en stund, för att sedan springa upp och hämta Ankan och sedan dra oss ner till Funclub för musikfrågesport. När det var slut så drog vi bort till Viking, för vi hade lunch vid 13 : ) Vi fixade ett bord så vi alla kunde sitta ihop, trevligt!! Shiit så mätt man blev, buffé ju, ojoj!! Sen träffade vi Micke och drog ner till taxfreen för att handla massa gott :D iiih, sen tog vi oss ner till Emmas o dems hytt och räknade ut hur mycket alla var skyldiga alla HAHA, sen tog vi oss alla till våra hytter för att packa ihop väskan och så!! Sen träffades vi alla på däck 7, för där var avgången, kom i hamn vid tjugo över tre typ!! Stod och pratade en liten stund och sedan tog vi hejdå från varann och jag och Anna-Karin begav oss till våran buss som skulle gå vid fem över fyra! Tråkigt nog så fick vi ej åka samma buss :S Det var tydligen så mycket folk så de hade två bussar, en mot sandviken och en mot gävle :S haha. dryygt ju, men vi träffades på matstället där de jämt stannar, pratade lite där och tog hejdå, trååkigt!! Syster och jag satt och pratade typ hela vägen hem, även lite musiklyssnade blev de : )

Hemma lite efter sju, då var de raka vägen till pappa, mamma släppte av oss där!! haha, skulle hämta Musse och så pratade vi lite snabbt om utlandsresan.. Blev bestämt den 10 november nu ialf, så dem skulle boka de så snart som möjligt :D iiih va kul!!! Pappa fick även skjutsa hem oss sedan, och sen satt jag vid datorn hela kvällen typ! : )


TACK
allihopa för en helt fantastisk kryssning, oförglömlig <3
Tack Anna-Karin, Milla, Emma, Micke, Angelica och syster, ni är guld värda <3
Ett minne för livet, verkligen!! Tack för Allt <3

Bilder kommer i nästa inlägg,
funkade inge bra i detta!!
PUSS!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Tack själv

2008-04-01 @ 22:21:38
URL: http://mikaeljanzon.blogg.se
Postat av: Emma

Tusen tusen tack själv :D Oförglömligt är ordet!

2008-04-01 @ 23:17:00
URL: http://stalsmurfen.blogg.se
Postat av: Milla

Kryssningen var grym :D vill bara tillbax vara med er. hade så grymt kul Hoppas det fixar sig så det blir ännu en gång om 2 v måste gå :D Saknar er Puss(L) Älskar dig

2008-04-02 @ 01:43:30
Postat av: Anna - Karin

Håller me alla andra!!! TACK!!! HIHI va så roligt!

2008-04-02 @ 16:40:44
URL: http://www.annakarinlindstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback