Fredag!

2008-04-11 @ 20:19:07
Ännu en dag har susat förbi!!

Vaknade tidigt idag, redan vid nio, eller ja klockan ringde då (a) Jag gjorde mig klar och sådära, kollade på Våra bästa år! Ungefär vid halv ett så begav jag mig till skolan, började vid ett med pedagogiskt ledarskap!! Två av rektorerna kom in och pratade lite om manligt och kvinnligt ledarskap, yaay! Den kvinnliga chefen fick vi tillochmed presentera oss för :S haha. Fyfaan, va vi hette, om vi plugga heltid/deltid på komvux och va vi skulle göra till hösten.. Ja jag sa att jag hade sökt till ekonom- och språkvetarprogrammet!! Och ja, A började ju beröma mig för att jag är så underbar och så duktig på grammatik, osv!!! Hihi (a) hon är så goo!! Sen efter det så pratade vi lite om examinationen, va alla skulle göra o sådära!! Ja jag är ju fortfarande inne på min idé om dansklass, men lär kolla vart vi ska hålla till och fixa musik och allt skit, jooobbigt!!! Jag ska fan ha MVG på detta!!
Slutade lite efter tre och då mötte jag upp syster på stan och vi var till åhléns för det var 50% rabatt på allt, haha! Sen ringde vi pappa och frågade om han ville köra oss lite snabbt till valbo och det gick han med på, bytte min klänning eller färgen på den, också lämnade jag tillbaks mina leggings : ) Sen hem igen och då vare bara att packa och sedan åka till pappa!! Här har jag bara ätit och sedan suttit här vid datorn, pluggat lite smått : ) hihi.

Nu sitter jag här och gör inte mye alls, pratar med A-K lite om söndan och så : ) hihi. Jag har försökt lite smått att få tag på Henne också, men lär nog testa imorrn igen!! Jag ska nog ta och fixa lite mer plugg kanske, eller något vettigt iallafall!!

På återseende!
/ C

Kommentarer
Postat av: Pauliina

måste ba säe att ja diggar din design grymt mkt :)

2008-04-11 @ 20:28:09
URL: http://pauliina22.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback