Lördag!

2008-04-05 @ 19:20:43
Klockan stod på ringning vid nio redan, upp och hoppa, gjorde mig klar och sådära!! Syster var också uppe och fixade sig, tidigt, för en gångs skull ; ) haha. Vid ungefär halv tolv så tog vi bilen in till Valbo, dags att shoppa ;D haha!! Det blev massa shopping :O det trodde jag inte om mig, jag brukar vara sjukt snål när jag har mycket pengar!! Men nu i för sig så shoppade jag mest för mina presentkort och de pengarna känns de ju inte som man har ; ) hihi. Men det blev iallafall en klänning, ett par örhängen, bikini, jeans, väska och fyra par skor :D HAHA!! Jag och syster köpte också varma chips och dricka, hihi. Och även en bok till mamma i sen födelsedagspresent, yeah!! Vi var hemma igen till halv fem ungefär!! Åsså blev det Ica Maxi med mor och Robert, handlade mat till ikväll : ) Och nu har jag hamnat här igen också, men jag ska inte bli långvarig här hade jag tänkt ^^. Det är ju massa tv ikväll, först så äre Körslaget ;D och sedan Sing a long, det får jag inte missa!! hihi.

Pappa ringde även också, vår utlandsresa är bokad och klar, iiih :D Så det blir Fuerteventura den 10-17 november :D men först så har vi Mallorca den 29 juni - 13 juli :D haha ååååh längtar :

Nu ska jag ta och fixa lite här, bla plocka undan grejorna från sängen så jag kan glo på tv ; ) haha. Sen lär jag väl plugga också, jag behöver det, jag måste verkligen!!!

Höres, kramkram
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback