Onsdag!

2008-04-16 @ 22:52:37
Började min dag på badet, redan kvart i sju skulle jag köra vattengympa ;D Och det var inte full grupp som det stod, de var lite skönt faktiskt.. Men det var kul att köra, de hade saknat mig HAHA!! Sen var det snabba ryck hem, kom hem lite innan åtta, kastade mig in i duschen och packade min väska för att vara på skolan till nio : ) Då hade jag svenska lektion, där vi höll på lite med vår fördjupning!! Åsså pratade vi betyg med A :D iiiih, jag kan få MVG bara jag gör bra på de sista uppgifterna och går på de flesta lektionerna :D Och de gäller Svenska A + B och Pedagogiskt ledarskap, shiit asså :D hihi. Vi slutade vid 12 och då vare raka vägen hem.. Och här hemma har det itne hänt mycket alls, har bara suttit vid datorn och Emma var snäll och skicka över lite bilder, thihi!
Vid halv fem drog jag till badet, träffade Persson och pratade lite med henne, jag fick egen nyckel ;D haha. Vid fem körde jag gympa och det gick alldeles utmärkt ju, fick massa beröm, hihi!! Sen stannade jag kvar på dansen efteråt, de var sjuktkul!! Kul och träffa Sanela igen också, inte träffat henne på två veckor nu, så vi pratade massa efteråt och jag tog sällis med henne hem till henne : ) Najs!!
Väl hemma så slog jag mig ner vid datorn direkt, hihi, och Emma har skickat alla bilder till mig nu :D TACK <3 Så det kommer nog upp ett inlägg med bilder snart!! thihi! Annars sitter jag här just nu och diggar musik och längtar till på fredag ^^.

Anna-Karin: GRATTIS TILL KÖRKORTET!!!!!!! :D <3

Massa kärlek
Carro

Kommentarer
Postat av: Anna - Karin

Taaaack gumman! HIHI blev bilen till skolan idag, så skönt! Äntligen frihet!:D

2008-04-17 @ 17:03:09
URL: http://www.annakarinlindstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback