080808 - dagen...

2008-08-10 @ 12:28:49
Kom ju som sagt till Stockholm vid fem-tiden, Micke mötte upp mig och vi drog raka vägen hem till han.. Vi åt lite och sådära, sen fick vi skjuts till Mörby C och vi tog t-banan in till stan.. Och raka vägen till kungsan, kom la dit strax innan åtta typ..

Då vare dags för Niklas Strömstedt, sen blev de hemlig gäst och de var Eric Gadd xD haha. Sen vid halv tio var de dags för Sarah Dawn Finer och vem har hon på kör, jo Britta :D Vi skrek som en galning på henne typ (A) Men Sarah var faktiskt grym asså, Stockholm by morning var sååå bra!! Efter de så var de typ en timmes väntan på Patrik Isaksson... Då dök Milla, Martin och Angelica upp också, trevligt : ) thihi. Vi stod och pratade ett bra tag och kollade på fyrverkerierna.. :P haha. Och strax innan elva så kom han ut på scenen.. Han är ju riktigt bra live ju, där skreks de och sjöngs med för fulla muggar xD HAHA. Och Britta var verkligen ursööt ; ) hihi. Avslutade med Hos dig är jag Underbar.. Så grymt ju!!!

Efteråt så tog vi oss till sidan där.. Och kollade om Britta skulle komma ut men vi såg inte skymten av henne.. haha : /. Men vi stod där och pratade och sjöng och jag dansade lite (A) HAHA. Sen begav vi oss därifrån, tog hejdå av alla.. Och vi fortsatte till Donken, där vi stötte på Frida och pratade lite snabbt xD haha. Vi åt där och sedan tog vi oss till Stureplan, där de kryllade av folk verkligen.. Såg de lilla dansgolvet där xD hahah. Sen drog vi faktiskt hem, kom la hem vid ett ungefär, då la vi in bilder och pratade lite och sådära.. Sen la vi oss och vi somnade nog inte förrän vid halv tre kanske xD

  

Kommentarer
Postat av: Celicia

när jag blir stor ska jag gifta mig med Britta (A). HAHA



Älskar henne <3

2008-08-26 @ 16:46:08
URL: http://celiciahallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback