11/8 - Lotta på Liseberg!

2008-08-18 @ 02:00:17
Klockan stod på ringning vid halv fem, de var drygt men vi lära upp så de var full rulle på oss!! Åt frukost, och drog oss iväg med t-banan typ kvart över fem.. Centralen vid halv sex, gjorde inte så mycket då.. Letade upp spåret Micke skulle åka ifrån, och hans tåg mot Göteborg gick vid 06.05 xD HAHA. Så han åkte iväg och jag slog mig ner på en bänk och åt banan xD HAHA. Sen satte jag mig vid bänkarna vid spår tio där, för de var lite tystare där!!! Vid åtta typ så kom en Linda gående förbi, haha, vinkade på henne lite, hihi. Jag satt kvar på bänken ända fram till halv tio typ, då gick jag och mötte upp Anna-Karin : ) Var in på pressbyrån och köpte lite gott, sen hoppade vi på vårat tåg till Gbg som gick vid 10.10 : )

Vi kom fram till Gbg vid halv två ungefär, då mötte Micke och Mika upp oss : ) Urkul att träffa dig igen Mika <3 Sen stod vi mest där och pratade och väntade på Sara och Bonnie :D hihi. Kul att träffas igen!! Sen begav vi oss till vårat vandrarhem, Masthuggsterrassen, där vi kollade in rummet, de var verkligen mysigt ju och stort :D haha. Sen gjorde vi la inte så mycket mer där, tog spårvagnen iväg till Liseberg : ) hihi. Raka vägen till scenen där vi träffade Emma, Lina, Jennie, Annika och Sandra : ) Treeevligt!! Stod kvar där en stund sen drog vi och åt på Burger King och sedan tog vi en tripp runt allt, vi blev så sugna på att åka ju xD HAHA. Sen tillbaks till scenen och där satt vi sedan... Mika och co kom dit strax efter sex och sedan var de typ lite frågesport joks från scenen.. Vi ägde då ; ) Speciellt på frågorna om Linda xD HAHA. Vi blev utsedda till kvällens Gladaste gäng :D haha.

Vid 19 så började allsången.. Gud va kul vi hade, vi sjöng, skrek och dansade med för fulla muggar :D hihi. Vi ägde på VS-dansen och HSKDV.. Linda var bara hur sööt som helst ;D hihi. Hon sjöng även Black Velvet : ) thihi.. När allt var slut så stod vi på sidan där och sjöng lite på HSKDV och dansade xD ;D yaay!! Vi hann träffa på Linda innan hon skulle dra iväg, tog kort och babbla lite, hon är sööt!! Sen drog vi alla iväg, sa hejdå till Lina med vänner.. Sen Mika och co, men dem stötte vi på på spårvagnen igen xD Vi hoppade av vid Brunnsparken och drog in på Nordstan, sa hejdå till Mika, Sara och Bonnie och vi fortsatte in på pressbyrån och köpte nåt att tugga på xD haha. Sen tog vi spårvagnen till Masthuggstorget, och tog oss in och vi tog oss lite nattmacka också :D Så gott, för vi alla var SÅ hungriga xD haha. Sen pratade vi ett tag innan vi somnade...

Kommentarer
Postat av: Mika

Gladaste gänget i Göteborg 08, KÄRLEK <3

2008-08-18 @ 16:46:14
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback