2/8 - Ett regnigt kryss <3

2008-08-06 @ 12:34:01
Vi hade klockan på ringning vid åtta, men vi kom ju som sagt inte upp på en gång, haha. Låg och drog oss ett tag men sedan fick vi fart på oss.. Misade bussen vi tänkte först så vi fick ta oss in lite senare.. Martin skulle hålla platser, tack! Vi fixade oss och packade med allt som skulle med och sedan tog vi oss in till Gröna Lund, kom la dit lite efter elva : ) hihi. Letade upp våra platser och där satt vi xD Och de började såklart att regna också, satt med paraply först men sen bytte vi till poncho : )


Repen började och först ut var Gry xD haha. Sen blev de Backyard babies tror ja.. Efter de blev de en timme lunch och de fortsatte sen med Göran Ringbom.. :S Och vid 15 så var de dags för Caracola, yaay!! :D Vinkade när de kom ut och vi visade vårat lakan vi gjort, thihi :D De repade några ggr och vi var med och svarade varje gång, bara vi två HAHA, de blev lite chockade när vi skrek med första vändan xD men vafaan, vi får la bjuda på oss xD HAHA. Pratade lite med Tomas när de repa och efter repet gick vi fram till scenen och pratade lite med dem innan de skulle in i sminket : ) De är ju bara ursööta!! Sen var de Brolles tur att repa : ) och sist ut var Martha Wash : ) hihi. Allt var typ försenat så genrepet började typ direkt efter de, kvart/tjugo över fem... Och de var la kul att se!! Brudarna var ju bara för söta, de såg jäkligt kallt ut i deras klänningar, som även Emma visade oss, så himla sööt ju!! Även här var vi med och svarade... Vi hade även en kameraman framför oss hela tiden typ xD HAHA. De var kul xD Sen rullade repet på och i slutet sjöng Brolle ju och alla gick ut i publiken och Emilie kom till oss och låtsas gav oss blommor, HAHA, vadå sööt liksom.. Sen var de slut, då var de bara att vänta.. Vi gick och köpte lite strips, vi lära ju få nåt i oss, och självklart började de regna mycket då, så vi sprang iväg och ställde oss under tak borta vid fritt fall!!! Där vi såg familjen R, haha. Sen tillbaks till våra platser, satt mest där.. Träffade på Tommy också, så vi pratade lite med han, trevligt : ) thiih.

Vid halv åtta så började uppvärmningen, så vi satt där och sjöng med : ) hihi. Och vid åtta så började de :D Jag tänker inte berätta om programmet i detalj, för de flesta såg väl de liksom ;D HAHA. Typ i början på programmet entrade ju brudarna scenen :D Och Emma var så sööt när de stod där och väntade xD haha. Vi satt där och skrek och sjöng för fulla halsar, även familjerna Lewin Sundberg och Rosén var grymma på de :D Yeah!! Sen var de ju tävlingen med dem, visade Emma vår "skylt" när hon kom ner, hon blev glad ^^ hihi. Sen rullade allt på som de skulle, men inför sista akten så vräkte regnet verkligen ner, fyfaan asså :S haha. Brolle på sista numret och alla kom ut.. Alla stod kvar på scenen typ och de förstod man verkligen, för "gräsmattan" var döblöt xD HAHA. Frida var så sööt och kastade ut en blomma till oss, en jäkel på att sikta asså xD thihi.. Sen var de slut och alla verklingen sprang därifrån typ..


Vi tog oss till sidan av allt, där träffade vi Tommy igen och pratade lite : ) Och sedan drog vi direkt bak, tänkte att de var nog bäst liksom, för inte en jäkel skulle komma ut i de där regnvädret... Vi stod där en stund, först kom Tomas ut : ) hihi. Och efter en stund dök Frida och Emma upp, så vi gick fram till dem, pratade lite grann och följde dem till bilen.. Sen dök Emilie upp men hon drog iväg typ på en gång.. Vi sa hejdå till dem i bilen och begav oss därifrån, skuttande i vattenpölar xD HAHA. De åkte förbi och tutade på oss, dem är goa ju xD Också såg vi Emilie en bit bort, hon hade stannat och väntat in oss, så vi pratade lite snabbt med henne också, sööt ju, tack : ) hihi. De blev hejdå och så, vi begav oss till bussen och sedan raka vägen hem till Milla : ) Där vi bytte om snabbare än kvickt, vi var typ dyngsura, haha. Sen kollade vi på lite film och fixade lite : ) haha. De blev en ganska så sen kväller igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback