3/8 - Parken Zoo <3

2008-08-06 @ 12:34:44
Här var de verkligen upp och hoppa tidigt, här kunna vi bara inte missa våran buss... Klockan ringde vid 6.45 xD haha. Vi fixade oss och packade ner allt och sedan drog vi ut till bussen.. Kom till centralen strax innan halv nio, då var de raka vägen till terminalen och hoppade på vår buss till Eskilstuna som gick 8.45 : ) Tidigt som fan, och gud så trötta vi var asså.. Vi sov nog en stund på den bussen xD Vi var framme i Eskilstuna vid 10.30, då tog vi bussen till Tuna park, där vi snurrade runt lite och så : ) Sen gick vi till Parken zoo, betalade in oss och tog oss bort mot scenen.. Klockan var då bara tolv ungefär och de höll på att sätta upp kravallstaketet.. Sen slog vi oss ner framför scenen, de var vi och två tjejer till där då xD HAHA. Vi satt där mest och pratade och fixade : ) hihi. Strax efter halv två så kommer de bilar, först deras turnébuss och sen en till bil, där Frida och Emilie åkte, haha. Så vi pratade med dem lite snabbt, men strax efter de kommit så blev de värsta regnskuren xD HAHA. De flög in i bilen igen och vi hoppade typ runt, men sen ställde vi oss under ett tak också : ) När de slutat så drog vi till scenen igen och där höll jag på att dansa lite grann (A) haha. Sen åkte dem bakom för Emma kom : ) hehe. Hejade på Tomas också!!

Vid två så var de dags för lite rep.. De var ett kort rep de hade, de ville ju inte avslöja hela konserten sa Emma xD HAHA. Vi flumma lite och sådära.. När de var klar så drog de in i djurparken och vi satt mest på marken och glodde.. Köpte vatten för 5 spänn xD När vi suttit där en stund så såg vi Emma komma gående från djurparken så vi gick fram till henne och pratade lite, assöööt ju : ) Och efter de tog vi oss in i djurparken, men vi blev inte så långvariga där inne xD haha. När vi kom ut så träffade vi Simon och Eva-Marie, treeevligt :D Så vi stod och pratade med dem ett tag, och rätt som de var så kom Frida ut från djurparken så vi pratade lite med henne också : ) Naajs!! Efter de så drog vi iväg och köpte varma chips, jag lära äta något (A) HAHA. Och sen ställde vi oss vid scenen, den var ju ändå typ halv fyra och folket började komma, fast de var inte så mycket!!!


Vid 16 så började konserten, Brudarna entrade scenen och började med Mango nights, sen följde Life is a holiday, Ted Gärdestad-medleyt, Sommarnatt, Love alive, Vamos Vamos, En kväll i juni, Schlager-medleyt och sist Smiling in love :D Jag verkligen äääälskar konserten :D De är helt jäkla underbart.. Vi sjöng med och skrek i allt :D iiiih.. Jag säger bara dubbeltant och då kan man garva länge xD Så söööta!! Mycket ögonkontakt under hela jäkla konserten, de flumma sig, åååh ; ) Efter konserten så blev de signering på sidan av, såklart : ) haha.


Vi ställde oss på sidan av och fotade lite och kollade på dem, Emma flumma som vanligt, hon är alldeles för sööt xD Vi pratade lite med Tomas också när vi stod där : ) Och sedan när kön minskat så ställde vi oss där, och sjävklart skulle de börja smådugga lite : / haha. Vi kom fram till brudarna och då började vi med en gruppbild med dem och Simon : ) thiih. Sen pratade vi massa med dem, de fick signera lakanet : ) thihi. Sen prata och flumma vi lite till, Frida fick bråttom för hon hade ett tåg att passa, så hon sprang iväg och bytte om : ) Vi stod kvar med de andra två, tog kort med dem, kändes väldigt konstigt utan Frida xD HAHA. Sen skulle de också dra så vi sa hejdå till dem och så : )

Vi drog också.. Vi fick skjuts av Eva-Marie och Simon till stationen för de regnade så mycket -tack så mycket- Kom till stationen typ strax innan sex och då såg vi att ett tåg stod inne som skulle till Stockholm, så vi täntke att vi skulle ta de för att komma hem snabbare.. Så vi rusa in på stationen och ställde oss i den lååånga kön till biljettautomaten, där träffade vi på Frida som också skulle med de tåget : )  Fick biljetter, hoppade på tåget och satte oss vid Frida, tog sällskap hela vägen till Stockholm, som sedan fortsatte ända till Sumpan : ) Mycket trevligt, Tack för sällskapet, Frida : ) hihi. Vi fortsatte hemåt, där de blev mat och sedan vette fan va vi gjorde.. Kollade film gjorde vi nog :P haha. Och pratade självklart en massa, shiiiit xD HAHA. Sen somnade vi gott, thihi...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback