10/12 - Julmusik och kärlek <3

2008-12-11 @ 21:14:24
Klockan stod på ringing vid fem redan, jag kom la typ upp direkt. Duschade, åt frukost, packade väskan min och fixade mig för dagen! Mamma skjutsade mig till resecentrum och där tog jag halv sju bussen in till Gävle central. Tåget från Bollnäs kom vid halv åtta, träffade A-K på tåget :D hihi. Och vi slog oss ner breve varann där, myyys!!! Massa prat blev de, sen byte i Sthlm, en timmes väntan där, drygt värre. Sen på tåget vidare till Norrköping!!!

Framme i Norrköping vid halv 12 : ) Då tog vi oss raka vägen mot centrum, de var fan långt att gå dit ju!! Vi trallade och trallade, tillslut kom vi fram till Lindén koöpcentrum, wohoo!! Letade reda på scenen, och de var fan den minsta scen jag nånsin sett, den var la typ några centimeter hög typ HAHA. Trallade runt och till sist så ställde vi oss där, de var mycket konstigt ställe scenen stod på, en gång mitt emellan två "hål", på andra våningen xD Så man såg dem snett från sidan typ, ingen framför xD Vid halv ett så kom Tre Sen upp på scenen :D De sjöng sina tre låtar; Light A Candle, Silent Night och Another winter night. Så himla myyyyys och de är helt fantastiska!!! Sen blev de signeringsdags, de blev fort kö så vi stod kvar på sidan en stund!! Sen trallade vi fram och ja, de är underbara fan!! Pratade lite smått och sådära, sen stod vi på sidan och väntade medans de signerade klart. Efteråt så tog vi kort tillsammans, först enskilt med de och sen en gruppbild -tack Peter-. Också frågade vi om de skulle ha signering efter showen på kvällen och det skulle de ha :D iiiih. Sen drog de iväg!!!

Vi drog också iväg, först till Turistbyrån xD haha. Vi lära få reda på hur vi kunna ta oss ut till arenan där julshowen skulle vara : ) Så där fick vi ut en busstidtabell typ, haha, och vi insåg då att vi skulle få stressa som fan på hemvägen alltså, shiit :S HAHA. Men ja... sen trallade vi vidare för att hitta ett matställe, och ja efter en stunds letande så hittade vi på nåt kebabställe i nåt köpcentrum. Så de blev pommes och kebab, väldigt gott ju!! Satt där och pratade och kollade mailen, hade då fått från Karolina att hon skulle jobba med Tre S då på kvällen... Försökte få tag på hennes nummer och sådära, men efter en timme typ, så fixade Micke de!! -tack- hihi. Vi kikade runt i lite affärer för att sedan ta oss till Söder Tull och ta bussen därifrån till Stadium arena!! Bussen gick vid kvart i sex : )

Framme vid arenan vid sex typ, vi gick in och ganska så på en gång så såg jag Karolina borta vid skivorna. Gick dit och pratade massa med henne, väldigt kul att träffa henne ju : ) hihi. Sen var vi tvungna att gå och höra oss för om taxi föremot att vi hade bråttom efteråt, så en gubbe där var snäll och tänkte ringa och beställa, hann inte så värst långt, Linda dök upp och erbjöd sig att skjutsa oss, så då var de klart!! Haha, så vi hängde in jackorna och stod mest och snackade där!! Köpte chips och sedan tog vi oss in på arenan, letade reda på våra platser på rad 2, najsa platser ju :D hihi. Träffade Marre också, pratade lite snabbt med henne, trevligt : ) Showen blev såklart försenad, för alla folk var så sega att inta sina platser... Den skulle ha börjat halv åtta!!!

En kvart senare började de, de bjöds på jullåtar från plattan, lite andra jullåtar och lite smått och gott :D Showen gick jäkligt fort igenom, så tråååkigt ju!!! Man ville bara se mer ju, för shiiiit vilken fantastisk julshow de har fixat ihop :D De är underbara alla tre, och deras röster tillsammans slår fan allt :D hihi, älskar deras dansnummer fan :D HAHA så kuuuuul!!! Efter allt så var de ju dags för signering, så vi rusade ut typ, försökte iallafall, alla folk skulle ut xD HAHA. Kom ut i entrén, och shiit va folk, fast de var ju över 2500 personer där :S yeah!!! Letade oss fram till signeringsstället, märkte ganska snart att vi inte skulle hinna stå i kön så, så fort brudarna kom ut så försökte vi kolla om vi kunna ta kort med dem direkt, men Peter sa åt oss att ställa oss i kön eller vänta xD haha. Linda "smet" ju in i kön xD HAHA. Så jag hängde på under till slut, kom fram direkt till brudarna :D iiiih, tackade för en fantastisk show, också tog jag kort med Sonja och Sanna : ) hihi, Söta som fan!!! Sen tog vi oss till jackuthämtningen, för A-K var där!! Sen drog vi ut från arenan...
 
Hoppade in i bilen och skulle ta oss därifrån, bilköer, långa som fan xD Det rörde sig inte ur fläcken alltså.. Linda körde förbi hon, folk blev arga xD HAHAHA. Förbi hela kön typ, så vi kom till korsningen och iväg. Raka vägen till station, tacka för skjutsen och sen drog vi in i väntsalen... Tåget kom vid 22.21, då var de bara hoppa på, väldigt skönt att sitta. Dock inte breve varann, men ja... De är nu kaoset börjar fan... Vi blir stillastående en stund, och efter en stund när de börjat åka igen så ropar de ut i högtalaren att folk som ska till Gävle måste komma till Bistron... Och de var bara jag och A-K. Massa krångel och skit, vi skulle missa tåget från Sthlm typ... Han var arg på oss för över hur vi hade bokat våra biljetter xD HAHA. Men ja, de var verkligen kaos, skulle vi bli fast i Sthlm?! Vi insåg ju att vi skulle inte hinna med vårat tåg... Och Micke räddade oss fan.. Vi hade sms-kontakt med han, han kollade på datorn om de fanns nåt som gick hem till gävle på natten... Och han hittade en chans för oss, tack som fan, jättesnällt!!! Och de var att ta pendeln till Upplands väsby ch sedan upptåget därifrån till Tierp!!! Så då var de till att ringa mamma, pratade med henne och sedan ringde jag pappa, han väckte jag!! haha stakkarn, men han kunna hämta oss i Tierp, vi skulle vara där vid 1.55... Så vi drog till pendeln, på den och sedan på tåget, yees!! Framme i Tierp innan två ju och pappa kom typ direkt då : ) Raka vägen hem, var nog hämta runt kvart i tre typ : ) Tack pappa, så hemskt mycket!!!! Fixade oss nattklara, la oss direkt och gonattade, för vi var dödströtta!!!

T A C K  T A C K  T A C K
Sonja, Sanna, Shirley
En helt fantastisk dag/kväll <3
Ni är obeskrivliga!!!

Tack A-K för denna dag, vi hade så otroligt underbart :D

Kommentarer
Postat av: Anna

Åååh vad kul! Jag ska träffa de imorgon :) Jag kommer också få stressa efteråt har jag en känsla av, haha.



Jättefina bilder på er! <3

2008-12-13 @ 14:10:13
URL: http://annapee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback