21/12 - Härliga, härliga <3

2008-12-21 @ 21:50:50
Klockan ringde vid nio igen, men vi kom då icke upp xD haha. Mickes mamma kom in och sa att Britta var med på Nyhetsmorgon och sjöng, då blev vi vakna xD haha. Kollade på det och sedan gjorde vi oss klara, jag packade ihop mina väskor. Och vid halv tolv så drog vi iväg igen... Micke till jobbet och jag tog t-banan in till centralen. Dumpade mina väskor där och tog mig sedan till slussen och vidare med buss ut till Forum Nacka :D hihi. Jag kom la dit vid halv ett ungefär, tog mig igenom centrumet och letade reda på scenen. Sen kikade jag runt lite granna, träffade på Anna & Anna på HM ;D hihi. Så hängde runt med dem, vi satte oss nere vid scenen typ och pratade, trevligt : ) hihi. När klockan var halv två ungefär så ställde vi oss vid scenen, träffade annat folk där också!!!

Strax efter två så kom de fantastiska S:en igen :D iiih. Och Sonja hade fiin klänning ju :D hihi. De sjöng sina tre låtar som vanligt.. Light a candle, another winter night och silent night!! Shirleys mick krånglade lite grann, så hon och Sonja delade på en mick en stund, så jäkla söööta ju!!! :D haha. Och de flummade lite som vanligt!!! Sedan blev de signering igen men vi stod neranför en bra stund. Sanna och Shirley höll på och flumma rejält och sjöng massa xD Riktigt sööta ju!! När kön började ta slut så trallade vi upp på scenen också, tog lite kort och sådära : ) Och vi var även upp på slutet också, kramkalas och önskade god jul och allt sånt där mysigt :D thihi. Sedan hade de mycket bråttom iväg.

 
Vi drog också iväg, tog bussen till slussen och därifrån blev de t-banan till centralen. Tog hejdå av Anna & Anna där, jättekul att träffa er igen <3 Och jag trallade iväg till donken för lite mat i magen xD Hämtade ut väskorna och tog mig upp på terminalen, väntade en stund på bussen men sedan kom den. Och det blev typ full buss igen, drygt!! Kom hem vid tjugo i åtta typ, mamma hämtade mig, tack!!


Tack Underbara S:en <3
En helt lövely dag, tack!!!
Tack Anna&Anna <3

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack själv sötnos! Hade jättekul idag <3

2008-12-21 @ 23:29:21
URL: http://annapee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback