Torsdag.

2008-12-04 @ 20:25:09

Idag kom jag upp runt nio-tiden, in i duschen och fixade mig och allt. Och det snöade som fan ute... Så jag ringde pappa och frågade om han kunna skjutsa mig till skolan, och de kunde han, tack!! :D Kom till skolan runt halv tolv typ, in till syon på en gång typ. Men där kunde jag inte göra så mycket, de var några kurser som hade fel slutdatum, så skulle tillbaks på måndag igen!! Sen letade jag reda på Annette för att få tag på papper till mitt författarporträtt, satte mig sedan i matsalen med Junia och skrev ihop allt om Mankell, gött!!

Strax efter ett så började vår tema-dag... i litteraturhistoria!! Började med antiken, och sedan jobbade vi oss fram ända till 2000-talet xD haha. Dagen har gått grymt segt.. Känns som vi gjort allt vi kan göra, korsord, tipsrunda, muntligt skit xD haha. Jag pratade typ nada, gjorde bara författargrejset.. Vi hade, såklart, massa fika och skit också... Dagen slutade runt sju-tiden, sjukt låååång dag... Men man har faktiskt lärt sig en hel del ju, de är bra :D hihi. Fick skjuts hem av Sara också, en annan i klassen, tack hihi!!

Hemma så kollade jag på vänner och nu nyligen har jag och Robert ätit, pommes och korv, mums :D hihi. Pratar lite smått på msn också, trevligt!! Nej nu ska jag glo igenom bdb och lite bloggar!!!
Tjing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback