14/2 - Stockholm, Alla barnhjärtans konsert <3

2008-02-17 @ 21:47:17
image461

I torsdags bar det iväg till Stockholm, tog bilen in till Gävle för att möta upp Anna-Karin vid två-tiden.. Vi åkte och parkerade bilen borta vid konserthuset och tog oss tillbaka till stationen och hoppade på tre-tåget till Stockholm. Det blev lite förseningar så vi var framme vid halv sex ungefär. Då åt vi på donken och sedan tog vi oss till Rival där konserten skulle hålla till. Och där inne satt vi och väntade, massa folk kom och man kände sig inte hemma där, bara "rikt" folk typ :P haha. Men iallafall, vi fick ta oss in på våra platser, vi satt någorlunda bra iallafall. Kattis Alhström var konferencier opch de som medverkade var Sonja Aldén, Marie Bergman, Titiyo, Andreas Kleerup, Uno Svenningsson och Jakob Stadell. Galan var helt okej, mycket musik var det..
Och när Sonja kom ut, jag trodde inte det var sant.. Hon var fortfarande sjuk och då menar jag väldigt sjuk.. Hon hade knappt något röst att prata med, stakkarn. Det hon sa berörde nå enormt, vi hade sån lust att bara gå fram till henne och krama om henne, fast det kunna vi ju förstås inte, men det kändes så i hjärtat!! Så himla fiint och hon är ju så fantastisk, all kärlek till den människan <3

Och vi lära rusa i slutet av galan, för vi hade vårat tåg att passa.. Först kom vi inte ut från salen, och då fick vi panik men sedan kom vi ut och hjälp vad vi sprang, HAHA, dom lär ha fått jäkligt kul dom som satt utanför där, för vi flög upp för trapporna och ut genom dörren, men vi hann med t-banan och vårat tåg : ) Vi var i Gävle vid 12 och då vare bara ta bilen hem.. Vi satt lite vid datorn och pratade massa innnan det var sängdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback