17/2 - Sälen, hemresa

2008-02-17 @ 22:28:14
Idag vaknade vi vid hmm, runt 10 kanske den var.. Åt frukost och tog oss en liten tripp i "centrum" haha. Sen började vi bege oss hemåt, vi åkte med farmor hem.. Svängde in på sporttältet och kollade lite där, sen åkte vi hemåt.. Och shit va trött man blev då, var ju långt att åka hem HAHA :P Men vi läste tidningar, jag hade köpt expressen och aftonbladet för det stod om Sanna i dom :D jag verkligen rös när jag läste om sanna i tidningarna, ååååh <3
Vi kom till gävle runt fyra-tiden, då lämnade vi av Anna-Karin för hon skulle med sitt tåg hem, så tråkigt att ta hejdå ju.. Vi som har haft så sjukt kul tillsammans denna helg, ååh <3 Men de blir mer snart, hihi : ) Farmor skjutsade hem mig, var nog hemma strax innan fem typ.. Sen dess har jag hunnit äta, packat upp väskan, kollat på mellon ännu en gång :D reprisen på svt 24 ^^ haha. Mina kommentarer om låtarna från mellon kommer i nästa inlägg :D hihi.

Kryssningen är iallafall bokad nu :D Jag och Anna-Karin åker, vi ska ha så kuuuul :D Karaoke lätt ; )

Love from me
Carro

Kommentarer
Postat av: Anna - Karin

Tack för en super helg! Tråk å komma tillbaka till verkligheten. Längtar till nästa gång, tur att de är snart:P Puss å kram! Alltid här för dej!

2008-02-18 @ 09:44:56
URL: http://www.annakarinlindstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback