Alla hjärtans dag, Sthlm, Sälen, Melodifestival!

2008-02-14 @ 11:08:29

Detta kan bli sista blogginlägget denna helg, för jag åker bort idag och kommer inte hinna skriva något under min tripp.. Kommer hem på söndag igen och då ska här skrivas :D hihi.

Som sagt så är det den 14 februari idag, som också kallas Alla Hjärtans Dag!!! En lite mysig dag, men egentligen ingen speciell dag, som vissa tar det som.. att dom lär visa extra mycket kärlek just denna dag.. Orka liksom, varför inte göra de varje dag.. Aja, jag vill iallafall skänka massa kärlek och kramar till alla min vänner, ni vet vilka ni är. Jag älskar Er mer än allt <3

Ja idag drar jag och Anna-Karin till Stockholm ska ju på konsert, Alla barnhjärtans konsert.. Det ska bli sjukt underbart, Sonja är med och sjunger där, hihi. Tåget går vid tre-tiden, så ska in till gävle innan dess och plocka upp A-K och vi ska leta parkering först HAHA :P sen äre raka vägen till Sthlm, efter konsert så ska vi hem igen!! Är väl hemma nån gång på natten : )

För att imorrn ska vi fortsätta upp till Sälen :D wiiiehoo!!! Rix fm i fjällen då.. Sonja och Linda medverkar där :D Och det ska bli så himla kuuuuul, jag längtar nå enormt.. Vi stannar i där hela helgen, jag ska till och med åka slalom för första gången -håll tummarna för att det ska gå vägen- haha. På söndan åker vi hem med farmor!!

Och det är ju Melodifestivalen på lördag också, i Västerås :D iiih, den ska vi också kolla på.. och jag lovar, det kommer en liten rapport om vad jag tyckte om låtarna på söndan när jag kommer hem.. Jag hejar ju såklart på Sanna Nielsen, vem annars (a) och självklart på Carola&Andreas : ) haha. men de ska bli sjukt spännande och se vad som händer, allt kan ju hända, det såg vi ju förra delfinalen :P haha.

Nej nu lär jag kila, ska till skolan och lämna lite nybakat och träffa lärare och förbi jobbet och bibblan, ja allt ska hinnas med innan halv två typ :S HEJA!!!

Massa kärlek från mig! Hoppas ni alla får en underbar helg!! : )
/ Carro


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Kram på alla hjärtans-dag! :)

2008-02-14 @ 11:23:09
URL: http://madeleinejanssons.blogg.se
Postat av: Paintedlove

Ha en bra alla hjärtansdag! :)

2008-02-14 @ 11:28:47
URL: http://paintedlove.blogg.se
Postat av: Malin

Glad alla (L)-dag!
Ha en bra helg ;)
Puss!

2008-02-14 @ 12:14:58
URL: http://MaalinR.blogg.se
Postat av: Zandrea

Svar: tack :D

jaa hon är väl kanske bättre än kissie iaf ;)

ha en bra kväll. Och missa inte elle galan ;)

2008-02-17 @ 17:54:44
URL: http://Zandrea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback