Dagen är kommen...

2008-02-09 @ 01:03:44
... MELODIFESTIVALEN IDAG!!!!! Wiiiiehoo!

Hänt sen senast, hmm.. Jag har missbrukat Velvets låt Deja vu lite grann (a) Jag älskar den, hoppas verkligen den tar sig vidare till finalen eller iallafall andra chansen.. Jag har även pluggat lite till, en av svenska uppgifterna är klara, den s.k. svåra uppgiften, haha. Den där som jag skulle skriva om ett minne orkar jag inte ta tag i just nu, men den är jäkligt enkel... Sen äre alla dom andra svåra uppgifterna i de andra kurserna, suck.
Och jag har inte börjat packat ännu heller, inte bra alls, fast jag har ju ingen väska att packa i så det är inte så värst lätt.. Ska förbi pappa imorrn och kolla om dom har en stor väska jag kan låna, ska ändå dit och fixa en grej på datorn.. Sen har jag bara suttit här hela dagen lång och ugglat, pratat med goa folk på msn.. Och lyssnat på mello-låtar och schlagerparty, yeah!

För tillfället lyssnar jag på Sonja <3 hihi. Och gäspar för fulla muggar, kanske dags för sängen.. Jag har ju ändå varit vaken sen sex imorse :S Ja så gör vi, jag drar mig till sängs och drömmer mig bort.. Och vaknar senare idag med schlagerfeber så det smäller om det ;D

Go´natt allihopa!
Kärlek
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback