Danssugen!!

2008-02-01 @ 23:52:39
Jag sitter just nu och lyssnar på schlagerparty på SF... Yaay och jag vill daaansa, ut och svänga runt bara. Jag känner att jag behöver det. Jag pratade med Sanela i veckan och hon är sugen på att börja med hiphop/jazzen på badet igen.. Jag blev också sugen, för den dansen äger. Jag älskar att dansa den, så häftig koreografi ju!

Och jag kom även in på lite funderingar om högskolan till hösten, jag ska fan söka dansutbildning.. Jag vill verkligen, mamma är emot det och vill att jag ska välja en utbildning som jag kan få jobb efteråt.. Men jag är vuxen nog att välja själv och jag vill följa mina drömmar, och just nu talar mina drömmar mycket till dans.. Jag vill utvecklas och bli bättre. Jag vet att jag kan, jag har fått mycket beröm.. Och jag vill fortsätta kämpa för att uppnå mina mål, mina drömmar. Så det så!!! Jag söker och sedan får vi se vad som händer!!

Satt även och sökte på konvent tidigare, och jag hittade ett.. Men de var redan nu på söndag :O Så himla typiskt, jag som ville gå på det, fast det kostade ju en del också, hmm.. Hoppas det kommer upp fler med just Henne!! Jag vill ta en dansklass för henne ju...
Jag har ju hittat ett dance camp jag vill på, gäller två dagar.. Men det var lite väl dyrt, 3900 kostade det.. Men jag ska iallafall kolla upp de, för jag vill!! : )

Och Bounce summer camp har kommit upp också, jag vill mer än gärna gå på de.. Men ja, de var det här med pengar också, åååh!! Varför ska allt med dans vara så sjukt dyrt :S

Nej nu ska jag försöka sluta tänka på dans, för jag vill dansa mer och mer, ju mer jag skriver om det!!! Dans is the shit..

Love / En danssugen tös!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback