Det är inte regn som faller <3

2008-02-25 @ 00:01:06

Igår så hoppade jag på 12.39 tåget till Mora, eller tåget gick till Borlänge. Träffade Anna-Karin på tåget, för hon hade hoppat på i gävle och åkt hemifrån sig : ) Treeevligt.. Vi fattade inte riktigt att vi skulle till Mora, att allt faktiskt löste sig till slut, hihi. Tåget rullade på och vi kom till Borlänge, där vi sprang in och köpte aftonbladet, ville ju ha schlagerbilagan ;P haha. Sen hoppa på nästa tåg som skulle ta oss till Mora, mycket folk var de på tåget.

Vi var framme i Mora cirkus 15.40 och då begav vi oss till turistbyrån där för att betala vårat boende : ) Och det gick fint, fick en karta dit vi skulle bo också, de var ju en bit att gå :P haha. Vi kommer dit till vägen men hittar inte huset direkt, precis när vi skulle ringa han så öppnade han dörren och frågade om de var vi som skulle bo där ; ) haha. Vi bodde hos en privatperson, han visade vart köket och badrummet var och vart vi skulle sova : ) Fett najs asså :D Vi fixade oss, bytte om och så, för att sedan bege oss tillbaka till stan. Där vi åt på första bästa pizzerian vi hittade, haha, jag åt kebab och pommes såklart :D Sen blev klockan typ sex och vi tog och traskade mot kyrkan, men svängde in på ica för att köpa blommor och kort : ) Traskade runt lite till, vid halv sju fick man ta sig in i kyrkan, så vi tog oss dit då : ) Blommorna fick vi behålla, dom skulle vi lämna själva till Sonja tyckte dom, haha.

Klockan blev halv åtta och det började :D De spelade nå musik grejs, och kransmasen och massa andra kom in gående med stora flaggor HAHA, -vet inte hur jag ska förklara- HAHA. Sen kom Orsa spelmän in och spelade massa. Sen kom hon vi väntade på, Sonja Aldén :D iiiih, med sin körtjej, Sofia :D Hon pratade massa gos och sjöng sedan Här står jag och Till en ängel :D Sen rusa tösen iväg med micen, haha. Orsa spelmän spelade massa igen, och då spelade dom en låt vi kände igen, Klinga mina klockor (a) haha, den sjöng då Sonja&Gunilla på nyår ; ) Efter en stund kom bruden in igen och rev först av Egen tid med massa gosprat och sedan För att du finns, så vackert! Sen blev det ännu mera Orsa spelmän, dom spela Koppången (a) hihi. Och Sonja sjöng sin sista låt Det är inte regn som faller, vadå lycklig att hon sjöng den, åååh så fint <3 Sen var typ denna konsert slut, höll på till nio typ ^^.

Efteråt så tog vi oss fram som lite annat folk också gjorde. Vi stod där, åsså kommer Sonja, först kollar hon lite snabbt runt, sen ser hon oss, vi får varsin kram och hejar lite kort, sen springer hon iväg för det ska fotas lite med hennes föräldrar och lite folk. Alla andra fick gå först till Sonja, sen när de var slut kom hon till oss, vi gav henne blommorna och sådant :D Sen pratade vi massa med Sonja, så himla underbart. Vi tog även kort tillsammans -sonja är söt: får se, får se.. hihi. Sen "ropa" vi även dit Sofia också, så de blev gruppbild, så sjukt fiint blev de <3 Förutom att jag ser ut att vara gravid, haha. Vi pratade lite till sen skulle vi alla bege oss hemåt.

Vi tog oss ut på stan, till nån videobutik för att köpa något gott. Det blev chips och dricka ^^ haha. Klockan var ju typ bara tio och vi ville inte ta oss hemåt då, så vi tog oss bortåt vasaloppsgrejset, där var de ju "fest" eller vad man ska kalla de, haha. Svängde förbi där sen tog vi oss hem till boendet, smög upp för den knarrande trappen HAHA. Vi gjorde oss nattklara, la oss i sängen och pratade Massa, spelade även schlager kortspelet :P kula frågor ju ^^, haha. Jag tror vi sa go´natt vid ett, halv två kanske...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback