Jag säger kärlek!

2008-02-20 @ 22:03:04

Snart är denna långa dag slut... Denna dag har verkligen känts skitlång, kan ju bero på att jag klev upp vid sex imorse. Skulle iväg till badet, hade vattengympa vid kvart i sju. Det gick bara fint de, inga som klagar på min musik där, haha, fast jag måste fixa ny på något sätt när jag har tid. Efter det så var de raka vägen hem och duscha och fixa mig för skolan. Jag hade svenska lektion vid nio, där vi fortsatte att gå igenom ordklasser. Vi fick massa olika frågor att svara på, och det klarade vi jäkligt bra asså :P Och vi bestämde provdatum för de också, sen hade vi inte så mycket mer att säga så vi slutade, haha. Jag pratade lite med A efter lektionen, jag fick en annan uppgift inom spännande språk än dom andra fick, vi ska skriva en utredande text, men bara för att jag tycker det är så jäkla kul med grammatik så fick jag en svårare text av henne som jag skulle skriva och lämna in : ) Yeah, det verkar inte så himla svårt faktiskt, jag måste bara försöka lära mig satsschemat, haha.

Efter skolan så åkte jag hem, då satt jag här vid datorn en stund. Pratade med Mika och det var mys <3 hihi. Precis, hon är så sööt ^^. Sanela ringde också, väldigt trevligt, pratade en stund med henne. Jag hann även äta lite, jag och syster värmde potatisbullar som smakade skit, haha. Så det blev inte så mycket mat där. Vid halv fem typ så drog jag till badet, körde gympa vid fem. Och det gick fint som vanligt. Efter det så hade Sanela sitt danspass, och fy fasen va kul de är att dansa asså. Vi gick igenom lite jazz och hiphop, så sjukt kul :D Jag älskar det verkligen!! Efteråt så tog jag och Sanela sällis hem till henne, där vi stod och pratade ett tag, underbart att träffa henne igen <3 Sen cyklade jag hemåt, har hunnit äta igen och har nyss sett på Grey´s, så himla bra : )

Nu ska jag kanske ta och se på Women´s murder club. Och kanske fundera över ett aerobicsprogram till imorrn, faan va tråk.. Nej ska kila och hämta nåt att dricka.

Ha de gött allihopa.
Massa Kärlek
Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback