Klart :D

2008-02-07 @ 17:53:46
Jag var som sagt till skolan idag och pratade med A, haha, jag diggar henne ^^. Och det gick väl bra, skrev upp lite grejs som jag skulle ta med i min skrivning.. Pratade lite om svenskan med, vilka uppgifter som jag missat, så dom ska jag göra och lämna in. Sen pratade vi om lite allt möjligt, hon är härlig att prata med! Sen trallade jag hem, kikade in lite snabbt på Team sportia, tänkte köpa ny mössa men de får duga med dom jag har hemma. Jag kom hem runt tolv tiden typ, då hade jag fått min ipod på posten, iiih :D Och då blev jag glaaad..

Jag har även pluggat sen jag kom hem, så nu är min historia färdig, så jäkla härligt asså!! Men det tog en stund att skriva de, men det är så skönt när det är klart.. Eller för stunden känns det som den är klar ialf ^^ haha. Och jag håller på med mina två svenska uppgifter och det går faktiskt bra, eller iallafall med det ena. Då ska man berätta om ett minne, så roligt.. Den andra ska man sammanfatta nån text och jag fattar inte så mycket av texten, menmen det ska väl funka. Det behöver ju ändå inte vara klart än på länge...

Jag tog en paus mitt i allt och lagade min jacka, haha. Fan va jag är duktig asså, ge mig en nål och tråd så blir de ju skit bra. Det syns inte ens att jag sytt där de var trasigt, yeah. Men nu är den fixad till nästa helg, skönt!

Nej nu ska jag ta och kolla ipoden och sedan sätta mig med lite plugg igen : )
Kram & Kärlek
Carro


image448

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback