Tisdag.

2008-02-19 @ 21:10:53
Jag tog mig ner på stan tidigare idag och jag tog mig faktiskt till frissan. Det fanns drop in tid så jag tog den såklart, så nu har man snelugg :D Lite ovant ännu men det blev bra tyckte jag : ) Det blev 100 spänn bara, billigt.
Bilden är ful, men typ sådär blev luggen iallafall...
image470

Efter klippning så gick jag till bibblan och lånade en bok som jag ska läsa i svenskan, den heter Sång till en fjäril av Maria Küchen.. Spännande och se om jag kommer igenom boken, har inte läst en hel bok på flera år, haha. Efter det så begav jag mig till skolan, men där var jag inte kvar länge, skulle ju ha spanska vid halv fyra, men orkade inte vänta så jag drog vidare till badet. Där träffade jag Persson och stod där och snackade en stund med henne, trevligt : ) Begav mig hemåt och följde med mamma, syster och mormor till valbo, snurrade runt där och jag fick med mig ett par blåa benvärmare hem, yeah! Och det blev ingen vattengympa heller, jag hann inte dit så jag fixade en annan som tog den : ) hihi. Sen jag kom hem så har jag hunnit ätit, suttit här och kollat på första avsnittet av serien Klass 9A..

Nu sitter jag här och blänger på I huvudet på Gynning, men jag ska se Klass 9A vid halv tio : ) Sen kanske jag ska försöka fixa ett litet aerobics pass som jag tydligen måste köra på torsdag :/.

Kääärlek
Carro

Kommentarer
Postat av: Bonnie

Sång till en fjäril har våran klass precis haft en hel mäng med diskutioner och uppsattskrivningar om., Den är riktigt intressant faktiskt! Det finns en uppföljare som är riktigt bra också! Den boken kan diskuteras i eeevigheter! :-P

2008-02-19 @ 21:40:34
Postat av: Mika

Håret blev jättefint sötis! :D
Vet du... OM EN VECKA ÄR DU HÄÄÄÄÄÄR!!!
LÄNGTAR!
PUSS OCH MASSA KÄRLEK! (L)

2008-02-19 @ 21:47:50
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback