Dagar som gått...

2008-01-04 @ 09:21:49
1 Januari...
Fortfarande i Stockholm. Vi vaknade runt 11 och gjorde oss klar och sådära! Sen åkte vi ut till Solna kyrkogård, Anna-Karins farmor ligger där, sen blev det kramkalas och hejdå från varann!! Jag fick skjuts till Solna centrum, där jag hoppade på t-banan in till centralen. Jag tänkte försöka hinna med 15.00 bussen hem, men den var överfull typ! Så jag fick vänta på nästa buss som skulle gå 17.00, men den var jag redan bokad på, haha. Men iallafall satt där på stationen och väntade, satt lite vid datorn, åt lite och så! Sen äntligen kom bussen, också var det raka vägen hem, diggade musik hela vägen + lite smsande med Anna-Karin : )
Var hemma i S-viken igen vid halv 8 typ, då var pappa snäll och hämtade mig, för jag frös så hemskt mycket, speciellt om mina fötter xD haha. Jag kollade på Bones när jag kom hem, sen satt jag massa vid datorn och snackade med lite folk!! Det blev en sen kväller!

2 Januari...
Vaknade ganska sent, och jag gjorde inte så värst mycket denna dag. Jag skulle ha kört gympa, men chefen ringde så den blev inställd, väldigt skönt : ) Så det blev datorn hela dagen för mig, haha! Det blev väl sent, tror jag :S Jag minns inte!!

3 Januari...
Jag kom upp i lagom tid, runt 11 : ) Det var meningen att jag och syster skulle till banken men det blev de inte av! Jag satt vid datorn lite, sen vid 17.00 var det dags att köra vattengympa, yaay va drygt!! Sen stannade jag kvar på badet och pratade lite med Maria och väntade på att mötet skulle börja, 19.00. Vi gick igenom vårens schema, träffa lite nytt folk och så, mötet gick väldigt snabbt, hela 50 min! haha. Efter mötet ringde jag Sanela, så jag drog dit en timme. Vi satt och pratade om allt möjligt, så himla mysigt!! Sen när jag kom hem runt tio-tiden så satt jag mig vid datorn, sen blev det kväller!!

Och idag var det upp och hoppa väldigt tidigt, klockan ringde vid halv 6 :S haha. Jag körde vattengympa vid kvart i 7, kul men drygt, haha. Träffade även Maria en snabbis, sen in till chefen och pratade lite.. sen var det bara att tralla hemåt!!
Och nu är jag väldigt trött, må jag säga! Jag tror faktiskt jag ska ta och lägga mig en stund, det är inte en jäkel inne på msn, haha :P Skriver mer sen igen!!
Byyyye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback