Picasso <3

2008-01-02 @ 19:40:36

Woow vilken dag!!  Söndag 30/12 - 2007 .

Klockan ringde vid 6, upp och hoppa, gjorde mig klar och packade det sista. Pappa kom förbi runt kvart i 8 och hämtade mig, körde in mig till Tierp där jag hoppade på mitt tåg. Jag skulle nämlingen till Eskilstuna, fast först blev det byten i Uppsala och Sala! Väl framme, låste in väskan och tog bussen till Tuna Park, där jag träffade Mikaela och Marie vid scenen. Underbart att träffa er <3 Stannade med dom där och vi bara väntade och väntade på att klockan skulle bli 14.00. Jag hann ta mig en korv med bröd också, vi pratade massa och så. Dom spelade Maries skiva, så jag stod där och sjöng!! ^^.
Lite efter 14 så kommer Marie Picasso <3 Hon började med I´ll be there, åååh så vackert, hihi. Sen prata hon lite gos emellan och fortsatte med vinnarlåten This moment, heeelt fantastiskt asså! Efter de blev det en liten intervju som följdes av en skivsignering!! Jag köpte skivan och ställde mig i kön, kom upp ganska snabbt till henne! Nervös var jag, men inte så himla mycket. Och hon var verkligen hur go som helst, så himla underbar : ) Jag var mer nervös andra vändan jag gick upp, shit asså.. Jag höll på att skriva mess innan jag gick upp på scen, jag kunde knappt skriva för jag skaka så mycket, haha. Men det gick över bara jag kom upp till Marie, så snäll : )

image403
Tack för en fantastisk dag. Oförglömlig <3
  


Vilken fantastisk röst hon har, vilken utstrålning, vilken charm!!! Helt otroligt <3 Jag visste ju redan från Idol att hon var en j*kel på att sjunga och sådära, men att se henne Live, shiit asså!! Jag finner inga ord för det, hon är nog en av de Bästa artisterna vi har här i Sverige, röstmässigt!! Enligt mig i alla fall!! Och som person är hon bara för underbar asså, så sööt!! Men det räcker ju bara att se på henne, så förstår man vilken underbar person hon är! Och hennes leende, hihi, så himla sött!!
Jag längtar till nästa gång jag ser henne, det ska bli så sjukt underbart
<3

Jag tog 16.05 tåget till Stockholm och tog mig ut till Barkaby där Anna-Karin och hennes faster hämtade upp mig!! Trevligt att träffas igen ju :D Vi åt pizza när vi kom dit, den var lite rolig xD haha. Sen spelade vi kort och kollade på tv och sådära : ) Tror det blev en någorlunda tidig kväller!!

Kärlek / Carro!


Kommentarer
Postat av: Eva-marie & Simon (sover)

Hej tjejen! Kul att se Simon på bild!!!! Låter som att du haft en toppen helg! Var rädd om dig! Kram Eva-Marie

2008-01-03 @ 06:41:37
Postat av: Carro

Eva-Marie: Heej! Jaa hehe!! Den var helt fantastisk, hoppas ni hade ett toppen nyår och så! :) Ta hand om er! Kram/Carro

2008-01-03 @ 14:15:37
URL: http://cardil.blogg.se
Postat av: http://vonlarsson.blogg.se

min syster är vän med Picasso

2008-01-03 @ 21:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback