Saft och bullar...

2008-01-28 @ 22:33:40
...det funkar alltid när man har tråkigt xD hahaha, yeah vilken bra rubrik de blev, not xD

Klockan ringde vid halv elva imorse, men jag kom nog inte upp förrän vid tolv : ) Jag kollade på Våra bästa år, shiiit asså, nu är det så sjukt bra :D Måste se det imorrn.. Får inte glömma de (a) Efter det så hoppade jag in i duschen och sedan satt jag mig väl här vid min kära dator, haha. Och här har jag degat hela j*kla dagen.. Sanela slog en pling också, så henne har jag pratat lite med.. Annars har jag glott på massa goa klipp här på datorn.. Lite olika program, tre s och även dom som jag filmat <3 Så mycket kärlek och saknad!!

Jag och syster har även kollat lite på utlandsresor, iiiiiih.. Va jag vill åka, hoppas! Vi kollade på hotell på Mallis, Gran Canaria, Kreta och Rhodos, hihihi.. Så sjuukt fint ju ^^.. Nära stranden och inte så långt till centrum, myys!! Vi får se sen hur det blir med de..
Och kryssningen har jag inte riktigt bestämt ännu, jag vill ju gärna åka och träffa er alla som ska med.. Men det är något som säger ifrån iallafall.. Men det är ju som sagt två månader kvar, så jag hinner boka än.. Ska jag åka eller inte, det är frågan ; )

Neej nu ska jag väl kanske ta och plugga lite.. Har lektion imorrn vid tio, pedagogiskt ledarskap, vi ska diskutera hur vi vill att kursen ska vara och va vi vill lära oss.. Så jag lär kolla upp vad de är för något ^^. haha.

Kärlek / Carro!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Ja det är klart att du ska åka :D

2008-01-29 @ 19:37:42
URL: http://mikaeljanzon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback