Tidigt igen.

2008-01-11 @ 16:27:32
Jobb imorse, vilket betydde att det inte blev någon sovmorgon denna morgon heller. Så jobbigt, kom upp vid sex, gjorde mig klar och drog iväg till badet. Jag trodde allvarligt jag skulle somna, så sjukt trött :S Full grupp på vattengympan och det gick fint : ) Jag pratade lite med Persson också, alltid trevligt!
Hemma igen vid åtta.. Då la jag mig och kollade lite tv, men tröttnade snabbt för de var bara skit där. Satt mig vid datorn istället och glodde, sen tänkte jag kolla lite på Våra bästa år, för jag trodde att jag missade lite i början igår, men de gjorde jag inte, så det blev inge kollande där.. Sen vid kvart i tolv mötte jag Matilda och vi drog till sandbacka park för kursintroduktion, sen gick jag vidare till komvux för att prata med engelska lärarn, träffade även min hi-lärare och fick tillbaks mina historiearbeten : ) sen var de bara att tralla hemåt..

Och jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem.. Provat lite kläder inför söndagen, de blir svarta jeans, svart&rosa linne, svart jacka över ^^. haha. Nej nu ska jag ner och kolla om pommes fritesen är klara, mums!

BYE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback