19/7 - Dea-frälst igen <3

2008-07-21 @ 13:29:46
Igår stod klockan på ringning vid halv åtta, vi kom nog inte upp riktigt på en gång, men vi gjorde oss klara och begav oss bort mot Gröna Lund.. Mötte Martin vid färjan vid 10 och sedan bort till grönan, för att stå där och vänta en stund, de öppnade vid 11.. Micke sprang in och tog platser, jag vågade ju inte xD haha. asså springa den vägen igen, gjorde de ju under childhood-dagen och jag flög och ja man kan ju skada sig rejält där!!! Men iallafall vi fick görbra platser (skyller på J för att jag säger gör framför orden xD) Martin kom också, fast från andra ingången, men han satt ej med oss!! Efter en liten stund så dyker Sara upp också, görtrevligt ju att träffas igen :D iiih <3 Så vi satt på våra platser och blängde lite ^^ hihi. Gry repade lite först, sedan var de dags för Dilba och då dök Dea upp också :O Guuud så sööt hon var <3 Okej vi kollade på Dea hela tiden typ, för hon kollade ju fan på oss xD Lina dök också upp under Dilbas rep, trevligt :D Sen skulle alla dra på lunch efter deras rep, och vi hejade på Dea så hon kom ner och pratade lite snabbt, ursööt ju!!!

Efter lunchen så började Lars Vegas trio att repa och sedan fortsatte de med Mange Schmidt och där var söta Dea med och sötade sig ^^ haha. Sen blev de Hästpojken och han söög, men Dea var Bäst :D haha. Kikki var sist ut på repen, hon sjöng Dag efter dag och de var kul, där sjöng vi för full hals :D HAHA. Dea sötade sig ännu mera ^^ Efter repen gjorde vi inte mycket, satt kvar där och pratade massa, de var trevligt, hihi... Vid 17 så började själva genrepet, de var riktigt kul :D Gry kom ut och babblade sen var Lars Vegas trio först ut.. Efter kom Dilba med den sötaste Dea på kören, i uppsatt hår :O Vi dog på rad fyra xD hahaha. Sen blev de Hästpojken, efter de Kikki Dee och Mange Schmidt.. Och Kikki Dee och en kille vid namn Melvin avslutade.. Och Dea var bara allmänt sööt på alla nummer ;D Sen gick vi och åt tror ja xD Eller vi åt mjukglass, så jääävla gott :D Strax innan halv åtta så dyker Christer Björkman upp med massa folk xD HAHA, vi hade sjuktkul, för vi såg att han skulle sitta där under dagen.. Han satt snett framför oss xD HAHA. Vi var fram och tog kort med han, yaaay (A) Pinsamt ja xD HAHAHA. Sen fick vi Niclas Wahlgren med två vänner bakom oss HAHA!!! I väntan på att de skulle börja så satt vi där och pratade massa skit och allt eller något xD HAHA.

Vid klockan 20 så började programmet.. De var görbraaaa ju. Bäst under programmet, utan tvekan, Dea ;D haha. Hon var ju bara för sööt, hela programmet igenom ju :D hihi. En till kul grej var ormen på Gry, han bara lämnade henne ju xD Så hon stod där ett tag med ormen om sig, haha, sååå kul!!! I slutet av programmet fick vi en blomma, från nån i Lars Vegas trio xD HAHAHA de var kul!!!

Efter allt så tog vi oss fram mot scenen, träffade Gry där och tog ett kort med henne och sedan begav vi oss till sidan.. Stod där en stund och sedan kom en liten Dea ut :D hihi. Och Mika ringde till Sara ungefär just då xD HAHAHA, de var så galet kul alltså HAHAHAHA. Dea är Bäst asså, vi är bäst (AA) Sen pratade vi lite mer med henne, tog kort och sådära innan hon skulle iväg och festa lite.. Och då tog vi oss iväg, sa hejdå till Martin och runade ut xD Där tog vi hejdå av Lina innan vi hoppade på bussen, hihi. Jag, Micke och Sara fortsatte hem till Micke, där vi mest satt vi datorn och babblade på msn och vi kollade såklart på krysset också HAHA, de var najs ^^ Efter de så la vi nog oss direkt, vi var ju så jäkla trötta ju.. Men satt på tvn och där var de såklart Fort bayard så vi kollade klart på de, sen blev de gonatt!!!

 

Kommentarer
Postat av: Mika

...du vet att det är typ FÖRBJUDET att lägga in sådär söta bilder på Dea va?!

mah gaahd.

och ni är bara bäst <3



PUUUUUUUUUUUUUSS!

2008-07-21 @ 14:21:42
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback