23/7 - Glatt återseende <3

2008-07-26 @ 02:12:59
Klockan stod på ringning vid 9.. Vi var trötta ja xD haha, Fast vi kom la upp efter en stund, duschade och fixade oss!! Klara runt 12 och då tog vi bilen in till Gävle.. Parkerade borta vid konserthuset och gick därifrån till Stortorget.. De höll på att plocka upp scenen och allt skit när vi kom... Vi satte oss på en bänk på torget där, för vi hade verkligen ingen ork att göra något xD HAHA. Sen gick vi in på gallerian för Micke ville ha glass : ) Och efter de tog vi oss till donken för en mcflurry till mig och Milla : ) Vi satt väl nog kvar där en timme typ, och glodde när de höll på med scenen, de var verkligen assega ju xD HAHA.

Ungefär runt tre så tar vi oss ut till scenen och då ser vi brudarna komma gående mot scenen så vi gick fram till dem och hejade :D hihi. De blev glada, vi blev glada.. Kramkalas <3 thihi. Pratade massa med dem, visade upp vår skylt och grattade Emma på namnsdagen, hon blev jätteglad : ) hihi. Sen lämnade jag över en present till Emilie, hon fyllde ju år för nån vecka sen, som jag hade köpt på Mallis.. Alla öppnade den typ xD Och blev asglada :D hihi. Kul att du gilla den E ; ) Pratade lite till, fick reda på att spelningen började 20.40 istället för 21.00 och att de var signering efteråt :D yaaay!! Sen blev de hejdå och att vi ses sen.. Vi drog in på Gallerian för att köpa lite vatten, för de var så varmt ju!! Sen satte vi oss utanför vid fontänen.. Vid ungefär strax efter halv fyra så började de sätta upp kravallstaketet.. Och vi tog plats längst fram vid scenen :D hihi. Och vid kvart över fyra ungefär så dyker brudarna upp på scenen för ett litet kort soundcheck : ) hihi, sööta ju!! Sen satt vi där och uggla, tillslut tog jag och Milla oss till donken för att äta lite : ) Tillbaks och Micke drar iväg.. sen satt vi där och prata och sådära.. Efter en stund kom en reporter och fotograf från Arbetarbladet fram till oss och började intervjua oss, och de intervjua även Lina och Jessi (två andra fans) också : ) hihi.

Vid 18 så började allt på scenen, Fredrik Swahn kom ut och sjöng massa med barnen och Babsan kom ut på scenen också och hade sin vett & etikett skola, haha!! Vid 19 så var de dags för den direktsända talangtävlingen Artist 2008, och där kom Caracola upp i pausen och rev av sin dänga Smiling in love :D Yaaay så sööta :D Och vid 20 så började allsången, där de sjöngs för fulla muggar typ xD HAHA. Även här fick Caracola gästa och de kom ut och sjöng En kväll i juni, så hiiiimla grymt ju :D Sen blev de lite mer allsång och de avslutades med Sommarkvällar(sommartider) tror ja XD HAHA.

Klockan slog tjugo i nio och brudarna entrade scenen och de började med Life is a holiday :D Så kuuuul att höra den live ju.. Och ja, dansen äger fan xD hahaha ;D Vi hade sjuktkul... De fortsatte med Ted Gärdestad-medleyt, de är så himla sött ju : ) Sen Vamos, Vamos :D och sist Smiling in love :D Spelningen var helt uuuunderbar ju :D Vi sjöng med hela tiden såklart ; ) haha. Sen var de typ bara att tränga sig ut xD hahaha. Dags för signering på sidan av scenen!! Och de bildades snabbt en lång och lite kaosaktig kö.. Men de gick la bra : ) HAHA. Vi ställde oss på sidan och filmade lite och sånt dära.. De är bara så sööta ju!!! När kön minskat en del så ställde vi oss i kön, haha, stod där och sjöng lite BWO, för deras konsert började då xD Vi prata lite snabbt med Thomas (han och brudarna hade sett mig och Micke på krysset xD)när vi kom fram och sedan kom vi fram till girlsen :D Och de är bara för härliga asså.. Jag gav presenterna som jag hade köpt på Mallis till dem : ) Och de blev sjuktglada, hihi, så kul att de gillade de ju : ) Vi gav skylten till Emma också, hon blev glad, hahaha! Och vi fick signera den också xD HAHAHA, de är tokiga ju... Och sedan pratade vi lite om allt möjligt.. Allt finns filmat också XD HAHA. Vi sprang iväg och kollade en grej men vi gav typ upp.. Tillbaks till brudarna, stod där och filma och fotade lite grann : ) Efter allt, precis innan de skulle dra så tog vi ett kort tillsammans med dem : ) Och frågade Thomas lite snabbt när colornas soundcheck skulle vara i Söderhamn.. och sedan frågade vi Emma om vart de där stället som de skulle sjunga på i Söderhamn låg xD HAHA. Yaay.. Sen hejdå, ses imorrn!! <3

Vi drog därifrån, och BWO-spelningen slutade preciis också.. Så de var asmycket folk som skulle därifrån xD haha. Men vi kom bort till konserthuset och hoppade in i bilen och brummade hemåt :D haha. Hemma igen vid 23, naaajs!! Då kollade vi på inspelningen från kvällen, HAHA, fyfaan va vi skratta, de är AShärliga :D Frida är ju grym ; ) HAHA. La in alla bilderna på datorn och så också, sedan blev de kväller för oss alla.. Vi var ju så trötta ju...

Tack Alla för en galet kul dag/kväll :D

Kommentarer
Postat av: Mika

låter galet roligt!

HAHAHAHHAHAHA vill du veta en sak? Jag "känner" Lina och Jessi. HAHAHAHA. Alltså. HAHAHA. De var två stora bubblesfans (kanske de största) en gång i tiden och vad högt uppskattade på fanglobe... HAHAHAHA.

Jaa, så kan det gå xD



Puuss!

2008-07-26 @ 11:21:20
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback