Fredag!

2008-07-25 @ 19:10:51
Idag sov vi ganska så länge xD haha. Vi kom nog upp iallafall runt halv ett, haha. Men de var galet skönt asså, vi kollade igenom filmningen inatt också innan de blev kväller xD HAHA. Så klockan var nog runt 3 innan vi somna.. Men iallafall, vi var upp och åt frukost och fixade oss.. Sen tog vi en tripp till ica för Milla lära ta ut pengar, även jag :P Så vi köpte en varsin glass också, så gott!! De var ju stekhett ute ju :S haha. Sen satt vi vid datorn en stund och blängde.. Robert skjutsade oss och Ankan till resecentrum till halv fem ungefär.. Milla skulle hem : ( Tog hejdå och sådära, men vi ses ju snart igen :D haha.

Ankan och jag fortsatte mot stan, där vi kikade runt lite.. Jag köpte en skinnjacka på B-young.. Den var riktigt snygg och billig ; ) hihi. Snurrade runt en stund och sen tog vi oss till donken för kvällsmat.. Det vanliga med plusmeny, så vi fick cola glas igen ;D haha. Sen var de bara tralla hemåt i värmen, fyfaan va hett de var asså :S HAHA.

Satte mig vid datorn direkt och här sitter jag ännu.. Jag tänkte att jag skulle försöka blogga lite om sommarkvällen i Gävle och trivselkvällen i Söderhamn : ) hihi, så får se om de kommer upp något sådant... Skriver väl senare igen!!
Smiling in love
/ C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback