14/3 - Mysträffar, Finalrep och Kärlek <3

2008-03-20 @ 21:47:29

Bussen gick hemifrån vid 7.55, fick skjuts av Sinikka dit.. På bussen blev de musik, massa smsande och lite skrivande!! Kom fram till Stockholm vid 10.40 ungefär, Adam mötte upp mig :D Och vi tog oss vidare till vandrarhemmet, nära centralen och allt, vi bodde i Gamla stan ; ) HAHA. Jag fixade mig och vi tog oss iväg till Globen city för Sanna skulle vara där vid 12. Vi träffade Martin, Josefin, Anna och hennes kompis där : ) Sen kom Sanna och de blev signering, pratade lite med henne och lämnade över videogrejset jag fixat till henne och vi tog kort tillsammans!! Sedan stod vi där vid sidan och fotade lite, var även fram och hälsade och pratade med Lotta, hennes manager, trevlig som bara den : ) Vi stod och sjöng lite på Sannas låt också, för de råka ta på karaoke-versionen en gång ; ) yeah! haha.

Vi sprang runt lite där inne, sen sjöng vi singstar :D Jag sjöng För att du finns <3 åååh älska den!! Vi pratade med Camilla också, jag kände ju igen henne från Fame Factory, lite kul faktiskt!! Tog kort och sådära med henne! Sedan begav vi oss alla till Hötorgscity, nu var även Micke med också.. Linda skulle vara där vid halv 3, men när vi kommer dit så ser vi att de är ändrat till halv 4, vadå drygt liksom, haha. Träffade The Nicole också, tog hennes autograf, HAHA, orka med henne!!! Men efter de så slog vi oss ner i sofforna där och pratade massa istället.. Tog autograf av Sofia Wistam och Micke Nystedt också. När klockan var typ kvart över tre så drog vi ut och ställde oss och sjöng massa, Hur svårt kan de va.. Fick beröm för att vi sjöng så högt där och att de var sådär de skulle låta sen ; ) haha. For in igen för Linda intervjuades och sedan ut igen för att höra henne sjunga :D Så grym ju <3 Sen in igen på signering, tog kort med henne och hon skulle se "sur" ut på varenda kort.. Jag försökte få henne att skratta men de gick inte alls :P haha. Sen drog resten till Globen city igen för Charlotte Perrelli skulle vara där.. Medan jag stannade för Sanna skulle intervjuas där vid kvart över 4 : ) Anna och hennes vänner kom också, så lite sällskap fick jag : ) Sanna var sööt som vanligt, pratade massa med henne <3 Sen ringde Mikaela och messade med Mika, så jag drog till vandrarhemmet och hämtade vår älskade skylt och begav mig sedan till Globen city.. Träffade först Micke, Adam, Emma och Milla för att lämna av lite pengar till dom.. Sen tog jag mig till entré 4 för att möta Mikaela :D så himla kul att ses igen ju, pratade massa i väntan på att Mika och Thilda skulle dyka upp <3 Sen kom de och de blev kramkalas, oh hey va kul vi hade när vi stod där :D Älskar er tjejer <3

Insläpp vid 6 :D Hängde av oss våra jackor åsså fick vi mellovatten :D sen kollade vi runt lite granna och tog en vända runt i arenan för att sedan ta oss ner på parkett.. Femte raden, shit liksom, vi satt sjuktbra till :D närmast mot scenrampen också, yeah! Thilda trängde ihop sig med oss på tre platser, men de gick finfint de : ) Vi satt mest och prata massa innan de började, fixa lite grejer och så, så bäst ju!! Uppvärmningen började och Jessica Marberger entrade scenen och därav jag och Mika utbrister: JEEESSICAAAAA <3 och håller upp våran (grymt snygga) skylt <3 Hon ser den, vinkar, skrattar, gör slängkyssar och hjärtan och allt sådant.. HON ÄR SÅ MYCKET KÄRLEK DEN MÄNNISKAN <3 Sen började de sjunga och vi filmar typ det mesta tror ja (a) och sjunger och skriker som galningar ;D Så mycket kärlek över den där uppvärmningen så de är inte sant!!!

Klockan blev åtta och de smällde igång.. Så myyyys!! Öppningen när alla artister kommer gående är så häftigt ju, att de är tillbaks, de hade dem ju 2004 också : ) hihi. Numret på scenen var så sjukt häftigt :D Jessica är så sjukt fantastisk :D IIIIIIH va vi skrek alltså!! Perrelli först ut och vi stod nog upp hela numret och sjöng med och hade superkul :D Vilket drag!!! Sen Siblää och då blev de mycket tystare från vårat håll, haha. Rongedal var det fart i och där var det också lite drag.. För att sedan komma till Bengtzing, där blev det drag minsann, upp och hoppa och sjöng och allt :D Yeah, vilken energi!! Hahaha Christer Sjögren sen, han var väl bra.. Vi hade sjuktkul iallafall, vi satt och sjöng "I love Jönsson" istället för Europe :D HAHA. Yeah vi är grymma vi!! Sen Amys nummer, där Jönsson hade fått hoppa in istället för Anna, som var sjuk.. Men Jönsson gjorde de så bra så :D iiiih, så sööt ju!! Sen vare dags för Sanna och herregud vilken känsla hon sjunger med, fick rysningar, ååååh :') Nordman efter henne och här skreks de också, Jönsson ju (a) hihi. Men numret är så bra tycker jag :D Sen blev de Frida feat. Headline.. Jag gillar inte dom riktigt, men de blev häftigt på plats och de var verkligen Upp och hoppa när de kom ut på rampen :D haha. Och till sista numret, BWO.. Jönsson var med där också istället för Anna, iiiih.. Detta nummer var grymt :D Vi diggade med och sjöng massa!!! Efter numret så skrek jag och Mika på Jönsson och hon hörde och vände sig om och vinkade :D hihi. Gick igenom alla nummer och vi skrek lika mycket då, HAHA. Jag och Mika skrek på Sanna när de blev lite tystare där inne och hon vinkade så glatt :D hihi. Sen kom Björn in och pratade massa ^^ Och sedan blev de juryröster, som var lottade och de gick bara igenom fem jurystäder också, haha. De var skönt för de var drygt att lyssna på de HAHA. Sen ännu mera Björn och sedan folkets röster som också var lottade då ; ) Vi skrek ju varje gång Perrelli och Sanna fick poäng.. Sanna såg sjukt nervös ut hela tiden, så himla goo ju!! Och vinnaren för kvällen blev Sanna ;D Yaaay!!

När det var slut så tog vi oss fram till greenroom, de var presskonferans för artisterna, så vi vinkade till oss Anorah, för Mika skulle träffa henne!! Men shit vilken underbar person liksom, hon var ju verkligen gör härlig <3 Vi pratade massa med henne och sedan tog vi kort tillsammans också! Träffade även på Wictoria Nilsson lite snabbt, för att sedan rusa bort till Caroline Jönsson, så himla kul :D hihi. Stod och pratade massa med henne, blev fotade tillsammans allihopa av hennes syster : ) iiih trevligt!! Sen stötte vi på Anna Nilsson också innan vi drog.. Så mysig, hon kände igen mig från i somras, hihi. Blev ett kort tillsammans där också.. Sen var vi tvungna att dra typ, skriker lite till och sedan drar vi iväg.. Tog hejdå av Mikaela, så tråkigt : ( Vi andra, jag, mika, thilda och adam, fortsatte till donken för lite kvällsmat ;D Och massa gos snack.. Sa hejdå då till dem, ååh!! Vi kom tillbaks till vandrarhemmet runt 12 tiden, hoppade i sängs och låg och snackade en stund sen somnade vi!! : )


BILDER FRÅN DAGEN...
   
  
1. Jag & Sanna <3 2. Sanna signerar. 3. Camilla & Jag : ) 4. Linda intervjuas.
5. Jag & Linda <3 6. Sanna intervjuas <3

              
1. Globen, entré 4. 2. Thilda, jag & Mikaela <3 3. Mika, jag & Mikaela <3 4. Vår älskade skylt <3 5. Galna gänget på plats ; ) 6. Babsan med en viss Marberger!! 7. Jessica Marberger <3 8. Slutposen i öppningsnumret!! 9. Charlotte Perrelli with brudar. 10. Sanna Nielsen <3 11. Kören i Nordmans nummer. 12. BWO. 13. Jag & Anorah <3 14. Jag & Anna : ) 15. Caroline signerar!! 16. Hela gänget med Caroline <3 (FOTO: Helena Jönsson)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback