Tisdag.

2008-03-18 @ 21:22:41

Idag ringde min klocka redan vid halv sju men inte kom jag upp då inte.. Kom nog upp runt kvart i åtta kanske.. Gjorde mig klar ochfick skjuts till skolan av mamma, började vid nio! Hade pedagogiskt ledarskap och en från BRÅ kom dit och hade föreläsning, mycket intressant.. Hon höll på och prata ända fram till halv 12 typ, men vi fikade emellan åt också, yeah vi fikar jämt på dessa lektioner HAHA. :P
Efter det så drog jag till stan eller först förbi badet för Persson hade ringt och vi fixade med mina vattengympa pass, hon tog de ena och den sena ställdes in :/. Min röst är inte så bra idag heller.. Sen upp på stan igen, skulle ju på studiebesök på biblioteket.. Och de gick fort, tog typ 40 min, vi var bara 5 personer, haha. Efter det så blev de raka vägen hem, mötte pappa på vägen och fick skjuts hem, gött (a)

Hemma har det inte hänt mycket.. Jag och syster tog lite mackor och sedan blev de fruktsallad och vi slog oss ner framför tvn och blängde på Gilmore girls och OC ;D haha. Sen dess har jag faktiskt hunnit vila ett tag, så sköönt!! Sen suttit här en stund också!!

Och nyss så har jag och syster ätit : ) Och spelat massa kort, naajs!
Ska försöka fortsätta på mitt helg-inlägg, haha ; )
Massa kramar

Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback