Ingen tid över, gaah!

2008-05-19 @ 17:44:59

Klockan ringde vid halv sex idag, de var upp och hoppa och gjorde mig klar!! Jag och mamma tog varsin bil till jobbet, till Karl Johan gården där jag skulle hoppa in och städa idag : ) Började vid sju och jobbade fram till tjugo i tio och då var det raka vägen till skolan. Hade ju svenska B lektion vid tio, där gjorde vi inte mkt alls xD Och sen vid ett hade jag svenska A lektion, där diskuterade vi lite runt giltighet och sedan bestämde vi lite kring vårat repotage vi ska göra, som ska vara klart på onsdag, gaah :S HAHA! Slutade vid tre och då vare raka vägen tillbaks till Karl Johan gården och städa klart allt där.. Slutade vid fem ungefär, kom hem och de var mat direkt..

Och nu har jag hamnat här... Men de är en kort stund de xD Jag ska till badet och köra vattengympa vid halv sju, hjälp mig, jag orkar fan inte mer nu xD HAHA! Jag ska även försöka fixa svenska skiten idag med, annars förstör jag för de andra, inte bra de!! Får se om de blir mer dator idag asså xD

Min vecka...
Tisdag: Högbo med skolan hela förmiddan. Jobba på badet.
Onsdag: Skolan hela förmiddan. Jobba på badet.
Torsdag: Skolan på förmiddan. LEDIIIIIG :D
Fredag: Jobba på Karl Johan gården förmiddan. Skolan på eftermiddan.

GAAH rädda mig från denna hemska vecka. Jag kommer vara död på lördag och de är inte bra alls!!!!! Då händer de kula grejer :D Jag får vila helt enkelt på söndag ^^ hihi.

Massa kramar
En jäkligt trött Carro xD HAHA.


Du finns i mina tankar <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback