Yaay!

2008-05-13 @ 16:22:35
Jag kom hem för en timme sen, sitter nu här hungrig, kissnödig xD (vi har la inge vatten nu, de har stängt av allt) och allmänt uttråkad!! haha.

Vaknade runt halv sju idag, gjorde mig klar, åt frukost och begav mig till skolan runt halv nio ungefär!! Vid nio var typ alla där och vi skulle köra igång! Jag var nervös xD haha, men de gick över ganska så snabbt!! Men jag körde igenom min dansklass och de gick väl bra tycker jag, de var sjukt duktiga ju!! Och A, haha, hon var ju bara för sööt asså : ) Vet inte hur länge jag körde men typ 45 min som räknat.. Sen blev de en kort rast innan nästa examination, då var de dags att laga mat haha, inte min grej.. Men jag kom iallafall i salladsgruppen med J, och de gick bra för oss!! Vid halv tolv så åt vi, vi hade föresten gjort kycklinglasange, de var hyffsat gott, med äppelkaka till efterrätt : ) Vi hade långbord i matsalen på skolan xD HAHA! Men de var mys de, sen efter det så slutade vi.. Men jag stannade kvar med P och vi gjorde faktiskt klar våran uppgift i modernismen, vi skulle göra ett spel, så nu är de klart.. frågan är bara hur vi ska redovisa de xD haha! de blev la klart runt tre typ!!

Som sagt, nu har jag hamnat här.. Jag insåg att jag inte skulle hinna se filmen emellan här :/. Så jag lär kolla på filmen efter jobbet.. Men ska iallafall iväg och köra vattengympa vid sex här : ) trååååk!! HAHA, måste fan maila ut om att jag inte kan jobba vecka 25 också (a) ;D

Skriver nog mer ikväll!
/ Carro

Kommentarer
Postat av: Erik

Hejsan!



Gillar din blogg =)..



hälsningar

Erik

2008-05-13 @ 20:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback