Fredag!

2008-11-21 @ 13:05:17
Jag vaknade väldigt sent, eller jag har varit vaken men bara legat och dragit mig xD haha. Runt tolv kom mamma in här, med ett litet paket från cdon.. Och ja, de var Tre S julskiva, amazing.. Jag flög upp till datorn typ och jag sitter och lyssnar på den för fullt, hihi :D Och jag har även hunnit beställt comviq kompis abonnemang, får de om ca 19 dagar... Hoppas jag gör rätt i att byta nu xD haha. Annars gör jag inte mycket här just nu...

Planer för dagen... Hm de finns inga faktiskt. Bara att jag ska se Singing Bee-finalen ikväll xD haha. Jag borde plugga också, har en hel del som måste fixas, hm. Får se om jag kommer så långt asså, kan ju alltid hoppas...

Nej nu ska jag kika vidare här...
Tjing!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag skulle vilja köpa både deras julskiva och Charlotte Perrellis. Jag ska förresten se Sonja, Shirley och Sanna den 30, om jag inte redan nämnt det någonstans? Iallafall, så tycker mina kompisar att jag är jättetöntig... Är jag det?

Kram!





/// Rebecca

2008-11-21 @ 14:12:21
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Haha, ja det kan jag ju göra. Om pengarna räcker till, vill säga. Klart att de har fans i alla åldrar, men sist det var någon artist på Valen (köpcentrumet här) var det typ bara 8-12-åringar. Man känner sig lite smått gammal när man står i kön och köper skiva eller något.



Det är bara det att jag är så kass på att stå upp för vad jag tycker. Senast idag dissade mina kompisar min musikstil, när jag skulle "våga" berätta för dem att jag skulle se tre S på Valen..

"Men väx upp, Rebecca!"

2008-11-21 @ 15:13:00
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback