Varför bloggar du???

2008-11-24 @ 21:28:15
Ja den frågan fick jag faktiskt idag av min svenska lärare. Vi satt och pratade lite om bloggar och kollade runt lite, men hon förstod inte själva grejen med att blogga.. Och då fick vi "bloggare" den frågan: Varför bloggar du?

Det tyckte/tycker jag är väldigt svårt att svara på... För jag vet faktiskt inte riktigt Varför jag bloggar. För jag vet att bara för något år sedan så var jag också emot bloggar. Liksom, varför skulle man lämna ut sig på nätet, till folk som inte visste vem man var och att man lika gärna kunna skriva vanlig dagbok.. Så tyckte jag , och så tyckte våran lärare nu. Och jag vet inte varför jag föll in i bloggandet för drygt 2 år sedan, snart. Alla sa att de var så kul att blogga och sånt dära, så jag gav de väl en chans.

Och ja, som ni ser så måste de varit något som höll mig fast för här är jag än och skriver. Och jag tycker de är skitkul, bloggen har blivit som en del av mitt liv, faktiskt. Här skriver jag om allt som jag känner för, alla äventyr och upplevelser jag gör, allt sådant delar jag med mig. Kanske inte för eran skull, utan mest för min egen skull, så att jag kan se tillbaka på alla äventyr jag varit med om. Men även se tillbaka på vardagen, vad jag gör om dagarna. Hur jag utvecklas som person genom åren, språket är väldigt roligt att se tillbaka på. Hur man skrev och formulerade sig!!! Jag gillar att ha en blogg, så man får skriva av sig lite då och då!

Jag: Min blogg är fan mitt liv.
Läraren: Om bloggen har blivit ens liv, då är det nog dags att skaffa sig ett Liv.
HAHAHAHA.


Jag trivs med min blogg och skulle inte kunna leva utan den..
Så känner jag, för stunden!!!

----------
Ointressant inlägg, yees... Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback